Iată salariile angajaților clubului. Brut și net

SCM Gloria Buzău a publicat pe site salariile personalului administrativ.

„S-au spus la tv și în presa locală multe minciuni. Că noi, angajații de la Gloria am avea salarii uriașe. Nu e adevărat. Am pus pe site salariile, oricine le poate vedea și își poate face propria părere. Sunt aceleași salarii din 2017, de când s-a înființat clubul”, a spus azi, în conferință de presă, președintele Ion Cazan.

Cazan a făcut referire și la tabelele apărute la tv și în presa locală cu remunerațiile lunare (minimum și maximum) pentru personalul cu care se va semna contracte în viitor.

„Și aici s-au făcut exagerări. S-a făcut referire doar la plafonul maxim și fără a se spune că acelea sunt venituri brute. Că în mână, oamenii vor lua mai puțin. Vom avea și contracte de 25 de milioane brut, aproape de salariul minim pe economie. Apoi, ziariștii, cu mici excepții, nu s-au interesat ce e cu acele funcții noi care vor apărea în cadrul cubului. Sunt cerințe ale federațiilor de fotbal, handbal, volei, etc. pentru a-ți acorda licență. N-ai acele funcții, nu primești licență. Cine e ziarist corect, poate consulta manualele de licențiere și va vedea acolo toate acele funcții obligatorii. Nu le-am inventat noi de la Gloria Buzău”.

Ion Cazan, felicitând o jucătoare după succesul cu Corona Brașov, liderul campinatului din acel moment

O parte a presei locale, dar și a publicului, a cerut „desecretizarea” inclusiv a salariilor sportivilor și antrenorilor. „Sunt clauze în contracte, puse de sportivi. N-avem voie să le facem publice”, a replicat Cazan.

Aici discuția capătă două nuanțe. Unii vor spune „cui nu-i convine, jucător sau antrenor, să nu semneze cu Gloria”. Pe de altă parte, îndeosebi la echipa de handbal, unde activează jucătoare de echipă națională, există riscul ca Gloria să fie ocolită în viitor de handbaliste de valoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Iată salariile angajaților clubului. Brut și net

 • 9000 de lei brut ??? Ce aport are acest om? Ce calitati ? Daca avea 4000 nu mai statea ?
  Bani sifonati din banul public…

 • Cand castigi bani prestand o activitate, se cheama ca esti profesionist. Asta inseamna ca esti suficient de bun si de bine plasat in piata respectiva ca sa iti asiguri existenta din munca ta. Pana aici este OK. Dar cum se impaca profesionismul cu subventia? Daca eu imi intemeiez o firma care sa faca ace boante si le vand, da, sunt profesionist. Daca daca fac o firma, nu produc nimic, insa primesc la greu bani din subventii ca sa traiesc (bine!), mai sunt profesionist? Sau hot?…
  Atunci ma intreb cat de profesionist este sportul buzoian, de la vladica pana la opinca, daca nu isi poate asigura bani din propria activitate, dar este tinut pe salarii grele exclusiv prin subventii din banii publici? Se numeste cumva furt?…

 • Pentru ce se acorda acea “norma de hrana” de 345 de lei? Aceasta gaselnita cu norma de hrana este un abuz, ea trebuind acordata doar celor care o merita cu prisosinta:militarilor!………La aceste salarii,sunt convins ca se adauga si o serie de sporuri,asa ca las-o mai usor cu “pianul pe scari”,Cazane!

 • Răspuns pentru Klaxy. Oare Nadia Comăneci trăia din vânzarea de bilete ? Sau Ilie Năstase, Gică Hagi, Doroftei, Gabi Szabo etc. la începutul carierelor lor. Sau echipa națională de handbal campioană mondială, cu Gațu, Penu etc ? Cele de canotaj, scrimă, gimnastică ? Concluzie: sportul, cu exceptia fotbalului, nu trebuie tratat ca o activitate lucrativă.

 • Scuze, dar nu prea înțeleg. Domnul Cazan este in fel de Ilie Năstase/Gică Hagi/Doroftei/Gațu/Penu?

 • Stati putin, dle Tereaca, ca amestecati lucrurile! Discutam de bani pentru cei care CONDUC sportul buzoian, nu de bani pentru sportivi. Deja divagam…
  Nadia, Nastase etc, atunci cand erau in Romania, erau sportivi AMATORI! Nadia, la 14 ani, NU ERA PROFESIONISTA, nu primea niciun salariu. Veniturile mari au venit ulterior, dar nu de la popor, ci din publicitate. La inceput primeau doar indemnizatii de hrana si de transport. Atat!
  Eu nu comentez despre necesitatea ca infrastructura sportiva sa fie extinsa si modernizata. Asta trebuie! Dar se vede clar din tabelul prezentat de dvs ca noi, contribuabilii, platim directori, contabili, lenjerese si naiba mai stie pe cine. ASTA combat eu!
  Nastase, sau Halep, au inceput sportul de performanta pe banii lor. Nu au avut nevoie de banii romanilor. Urcand in ierarhii, au inceput sa castige pe masura muncii si a talentului lor. Bravo lor! Dar mie nu imi place tenisul, de exemplu. Si nici handbalul, sau fotbalul. De ce trebuie sa dau eu bani pentru ceva ce nu imi place? Cine mi-a cerut parerea? In schimb, daca vreau sa vad ceva care ma pasioneaza, Formula 1, de exemplu, sau Snooker, platesc foarte multi bani din buzunar, din proprie vointa. Nu mi-i ia nimeni cu forta. Atunci de ce trebuie sa il platesc eu pe acel Neica Nimeni de la conducerea Gloriei, sau a lenjeresei lui?
  La intrebarile astea as vrea raspuns, inclusiv de la conducatorii Buzaului…

 • DL Tereaca, da sportul trebuie sustinut, dar sportivii si eventual antrenorii lor.
  Nu presedinti, secretare, soferi, juristi etc . Soferii au 1 cyrsa oe saptamana, juristul 1 contract sau act pe luna. Sa le fi dat 3000 lei si se gaseau amatori.
  Cei ce dorm in birouri iau grosul si sportivii muncesc, stau in frig si nu au bani de alimentatie corecta sau alte necesitati
  Aici e problema !
  9000 presedintele si probabil 2000 un sportiv bun…

 • bai tereaca fa-te om ! la pregatirea ta ar trebui sa fii mai rezervat in a trage concluzii baietica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.