Iată surpriza pregătită buzoienilor la intrarea în talcioc! VIDEO

Cozile de la intrarea în talcioc ar trebui să devină istorie cu începere de mâine.

Cu câteva minute în urmă a fost pus în funcțiune noul automat care va elibera bilete/abonamente cu câte 2,3,4 și 5 intrări.

De exemplu, un client al talciocului dacă va introduce în aparat o bancnotă de 10 lei va obține în doar câteva secunde un bilet cu 5 intrări.

Automatul e funcțional non stop, iar în acest fel vizitatorii talciocului își vor putea procura din timp dar și pentru un timp îndelungat tichetele de acces.

Aparatul va fi achiziționat de administrația talciocului contra a șase mii de euro  – o lună va fi în probă – de la o firmă din București .

„Am făcut acest efort financiar pentru a veni în întâmpinarea buzoienilor care reclamau perioada petrecută în fața ghișeelor. De mâine dimineață îi invit pe buzoieni să folosească acest automat – poziționat lângă poarta de ieșire din talcioc. Buzoienii trebuie să aibă bancnotele potrivite, de 1, 5 și 10 lei și să selecteze abonamentul dorit. Acesta are cod de bare și e din hârtie de calitate, astfel că poate fi folosit chiar și dacă se mototolește” – ne-a declarat Daniel August, director la SC Piețe, Târguri și Oboare.

Adrian Dafinoiu, reprezentantul firmei Dytech – care produce și comercializează astfel de aparate – a oferit un ghid VIDEO de obținere a biletului de la automat și a modului în care tichetul trebuie folosit în fața turnicheților.

loading...

3 comentarii la „Iată surpriza pregătită buzoienilor la intrarea în talcioc! VIDEO

  • Civilizat ,modern ,și util .Aparatul de la Talcioc .Încet ,încet ,o să ne invadeze tehnologia .Ne face munca mai ușoară ,iar celor certați cu ea, inutilă .

  • Cunosc o persoană – nu spui cine, că-i sicret ! – de pregătire medie, cu o cultură medie, cu un nivel de trai mediu, care nu se vaită inutil și nici nu-și dorește mai mult de la viață , acceptînd realitatea buzoiană așa cum e ea, cu bune și rele… Ei bine, omul meu are și el, ca tot românu, o… plăcere : indiferent de meteo, de sărbătoare, de imperfecțiunile locului etc… nu poate să nu se ducă duminica în talcioc ! Acest cuvînt a devenit pentru el ca o religie, așa cum pentru alții e mersul duminica la biserică – de cele mai multe ori nu cumpără sau vinde nimic… Si cu toate astea, se întoarce tare mulțumit la nevastă și copii că a luat … pulsul pieții ! Sau poate al … societății …

  • Domnule Tereacă, subiectul nu poate să nu-mi stârnească zâmbete : când erați realizator unei bine primite emisiuni de la un post TV local, vă atrăgeam atenția, prin mesaj, asupra apariției în media a unui personaj ce urma să facă o … ” carieră ” în media buzoiană … E vorba de simpaticul pensionar din preajma Parcului Marghiloman care, frenetic cum îl știm, sesiza ori cerea anumite lucruri de la mai marii zilei , începând cu – deja celebrul – ” să trăiți domn Auraș ! ” – și termina cu autobuzili, băncili, biletili iar, bomboana de pe colivă era … TANCIOCU ! Parcă-l vedeam pe marele Costache Antoniu în … Cetățeanu turmentat – ceea ce nu e cazul privitor la deliciosul ” grănicer ” al Buzăului …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.