Iată ultimele declarații. Mocanu jr. vs tânăra lovită. Dvs. pe cine credeți ?

„Imaginile apărute pe piață sunt niște mizerii. Mă așteptam din partea celor care au dat mizeriile respective să le facă ceva mai profesional. Nu văd care e legătura dintre acele imagini cu mine. Nu mă văd pe mine, nu văd mașina mea, nu o văd pe doamna implicată”, a spus Adrian Mocanu zilele trecute într-o conferință de presă.

Numai că Ad. Mocanu este contrazis de doamna lovită pe trecerea de pietoni – când semaforul era pe roșu.

„Da, imaginile cu accidentul sunt reale. Mă recunosc în ele”, a spus tânăra de 28 de ani într-o scurtă declarație dată reporterului buzoienii.ro.

Iată mai jos, imaginile video înregistrate de camera de bord a unui participant la trafic și trimise către redacția ziarului Opinia.

În ele se observă cum semaforul trece de pe galben pe roșu, iar apoi, peste două-trei secunde, cum în partea stângă, e femeie zboară prin aer.

Imaginile necesită puțină atenție, dar se poate înțelege ce se petrece acolo. 

O opinie referitoare la imagini a avut și senatorul Dorin Bădulescu, colegul de partid (ALDE) al lui Adrian Mocanu:

„E imposibil să avem acele imagini raportat la dinamica accidentului. Scurt, dinamica a fost alta din câte am înțeles eu. Nu se potrivește deloc cu imaginile”

Cazul a ajuns acum la Parchetul d epe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, întrucât Adrian Mocanu este parlamentar.

loading...

3 comentarii la „Iată ultimele declarații. Mocanu jr. vs tânăra lovită. Dvs. pe cine credeți ?

  • Daca nu sunt imaginile de la accidentul lui, atunci de la ce accident sunt?
    Ca avocatul lui poate afla imediat daca s-a mai petrecut in ultimul an si jumatate (trecerea de acolo s-a infiintat acum 1 an jumatate) un accident acolo si daca implica tot un SUV si o femeie bruneta, tot pe banda de langa scuar ca si el… cam multe coincidente incearca sa ne convinga Mocanu ca s-au intamplat exact la el.
    Cel care a filmat sau cel din fata sau restul pietonilor pot confirma clar daca e asa sau nu, daca nu a ajuns deja avocatul lui Mocanu cu oferta la ei ca sa declare ceva faorabil lui.

  • un politist local a vazut tot evenimentul. acelasi politist local a precizat presei ca autoturismul de teren toyota a trecut pe culoare rosie si a lovit pietonul. apoi, fara sa astepte politia, soferul a luat victima si a plecat cu ea la spital

  • Lucrurile sunt multmai simple. Se văd clar pe înregistrare data și ora, locul se identifică fără probleme. Deci, orice discuție este fără rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.