Iată ultimul drum județean asfaltat și care e următorul de pe listă

Continuă programul de asfaltare a drumurilor județene aflate în administrarea CJ Buzău.

În paralel cu asfaltarea DJ 203E dintre Padina și Rușețu despre care buzoienii.ro a scris AICI, asfaltatorii au lucrat și pentru turnarea unui covor asfaltic nou pe DJ 102H pe relația Amaru – Glodeanu Sarat – E85.

Fotografia alăturată a fost realizată prin mijlocul satului Pitulicea pe unde trece drumul județean de la Amaru înspre DN2E85.

Asfalt proaspăt între Pitulicea și DN2E85
Asfalt proaspăt între Pitulicea și DN2E85

Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, a anunțat că următoarea lucrare la care asfaltatorii lucrează deja este cea de reabilitare a  DJ 203I dintre Glodeanu Silistea (intersecție între Cotorca și Satul Nou) – Lipanescu (comuna Scutelnici) – Pogoanele!.

În 2017 șeful CJ Buzău și-a propus asfaltarea a nu mai puțin de 50 de kilometri de drum județean.

Citește și articolul: Ultima oră! Mercedes făcut sandviș între două tiruri la ieșirea spre Ploiești. Iată primele poze de la accident

De la începutul anului s-au reabilitat următoarele tronsoane: Buzău – Maxenu – Smeeni – Brădeanu – Scutelnici, Rușețu – Padina, Amaru – Pitulicea – DN2E85.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată ultimul drum județean asfaltat și care e următorul de pe listă

  • Dar în comuna Amaru nu de asfaltează ?sau doar au astupat doar gropile

    Răspunde
  • DJ102R când?????? suntem terminațide praf și crăpături la case din cauja utilajelor agricole am făcut diferite adrese degeaba .rușine!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.