Iată unde e și ce s-a întâmplat – buzoienii.ro

Bordura salvatoare.

Ca să ajungă la bancomat și să vadă tastele pentru tastarea codului pin și a sumei retrase, clienții sunt nevoiți să se urce pe un rest de bordură.

Se întâmplă în municipiul Buzău pe Bd Unirii Sud în dreptul „restaurantului lui Vlase”.

Și totuși bancomatul nu a fost montat prea sus de vreun Dorel. Până de curând, în dreptul restaurantului existase o platformă pe care proprietarul o amenajase pentru terasă. După ce terasa a fost îndepărtată, bancomatul a rămas mai sus.

Până acum două zile nu existase nici bordura (felicitări celui cu ideea și execuția), astfel că se petreceau faze și mai comice.

„Domnule reporter să se facă, vă rog, ceva cu bancomatul din dreptul restaurantului New Generation. Pentru că e prea sus o vecină m-a rugat să o țin câteva secunde în brațe. Femeia avea nevoie urgent de niște bani și fiind mai mică de înălțime nu ajungea la taste”, e mesajul primit vineri pe adresa redacției de la un cititor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.