Iată unde intervin pompierii

UPDATE: La Tisău, mai exact în satul Salcia, un autoturism a fost luat de apa pârâului Nișcov. Nu era nimeni în mașină.

Ploaia torențială căzută în această după-amiază a produs inundații în orașul și județul Buzău.

Printr-o informare de presă pompierii au anunțat că acționează la această oră în comuna Tisău și pe trei străzi din municipiu, unde s-au făcut apeluri la 112.

La Tisău sunt cele mai mari probleme din județ. „Chiar dacă Nișcovul nu și-a mai ieșit din albie ca acum trei saptamâni, apa a venit vijelioasă de pe versanți. Viitura a rupt garduri, drumuri sătești, le-a intrat oamenilor în curți, anexe și case. Sunt în jur de zece gospodării afectate”, ne-a declarat Vernel Dinu, viceprimarul din Tisău.

În mun. Buzău pagube se înregistrează pe strada Pietroasele – unde s-a inundat subsolul Grădiniței Boboceii – și pe Viilor și Rahovei (Dorobanți II) unde s-au inundat mai multe curți situate sub nivelul străzii.

Gradinita Boboceii din Micro III
strada Viilor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată unde intervin pompierii

  • Cu ceva timp in urma,un locuitor de pe str.Rahovei era revoltat ca nu-si mai poate baga masina in curte din cauza bordurilor.Acum se pare ca ar fi fost bune daca erau mai inalte….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.