Iată unde lucrează din această lună

Fostul viceprimar (8 ani) al municipiului Buzău, Fănică Bârlă, are de câteva săptămâni un nou loc de muncă.

La începutul lunii, mai exact pe 8 noiembrie, Bârlă și-a început serviciul la Societatea de Distribuție a Energiei Electrice.

În ultimul an, Bârlă lucrase în cadrul DGASPC ca inginer în cadrul Biroului Tehnic, moment în care și-a dat demisia din funcția de consilier local.

„Da, așa e, mi-am schimbat locul de muncă. Eu sunt inginer energetician, noua slujbă e mai aproape de pregătirea și de inima mea. Am o meserie, n-am stat niciodată cu mâna întinsă. E un nou capitol din viața mea, de-asta vreau să scrieți că n-am pus punct, ci doar virgulă. Referitor la activitatea politică, vă pot spune că în momentul de față mă interesează mai puțin. Dar, viața e plină de surprize”, a declarat Bârlă cu câteva minute în urmă pentru buzoienii.ro.

Referitor la activitatea politică, Bârlă a demisionat cu câteva luni în urmă din PSD pentru a activa în ALDE.

La momentul respectiv, a spus – la întrebarea ziariștilor – că nu ia în calcul pe moment o candidatură la Primăria Buzău.

Bârlă s-a remarcat și prin faptul că a fost (și este) unul dintre puținii colaboratori ai lui C-tin Boșcodeală, care nu s-au lepădat de fostul primar după ce acesta a rămas fără funcții în partid și la Palatul Comunal.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce știe să facă Nissan-ul de 1,5 mld CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Iată unde lucrează din această lună

 • Un tinar care a absolvit o facultate de profil energetic nu găsește post dar foștii PSD-isti își găsesc imediat locuri bine plătite și calde. L- as întreba ce mai știe el din domeniul energetic, el care s-a ocupat de alte activități cit a fost la primărie. Mai știe sa facă un bilanț energetic ?

 • Intrebarea corectă e: Pe cine intereseaza ce mai face Fanica Barla????

 • Stai liniștit Tereacă, va trebui să semneze câteva documente (ca primarul), pentru care va fi răsplătit regește !!!
  Pentru că în România, ALDE și PSD pot !!!

 • Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Buzău,ce posturi vacante mai aveți,să ne înscriem și noi la un concurs!Cum au unii noroc,nu-i așa?

 • Pe cine intereseaza sa promovati al doilea hot dupa boscodeala.

 • Copiii nostri proaspeti absolventi nu si gasesc de munca fiind nevoiti sa plece in toata lumea iar “ei”se plimba din locuri calde in mai calde!Gust amar simt sa nu mai pronunt alt cuvint!

 • I-a gasit si lui PSD-ul un loc caldut,sa mai ‘curenteze’ si el cateva mii de lei pe luna,ca deh,banii din ‘era de aur boscodeala’ se imputinasera si ei sunt invatati sa traiasca ‘pe picior mare’ din bani publici.

 • Dacă articolul era despre apariția mea cerșind în fața Catedralei erați mai fericiți !?? Accept orice punct de vedere dar nu și prostia ! Am căștigat toate pozițiile și joburile după 20 ani de carte, muncă și concurs ! Tinerii pleacă din țară pentru că mulți ca voi sunt plini de venin, răutate și lașitate . Da ! Știu să fac și bilanț energetic dar și bilanțul celor care nu au făcut nimic în viață lor dar aruncă bine… cu lături !
  PS. Pentru necunoscători, PSD-ul mi-a luat totul și nu mi-a dat nimic !!!

 • Este inca o dovada a faptului ca politica face “minuni”. Ce treaba are Barla cu SDEE? O functie pentru un “patriot”! Numai politicul poate face asa ceva!!! RUSINEEEEEE!

 • Fănică Bârla ce avere aveți dvs. după 20 ani de muncă și concursuri câștigate pe “drept”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.