Exclusiv! Iată unde au petrecut Revelionul notabilitățile Buzăului

La solicitarea mai multor cititori, reporterul buzoienii.ro a făcut în această dimineață un tur al notabilităților buzoiene pe care le-a rugat să răspundă la întrebarea unde își petrec Revelionul.

Marcel Ciolacu, vicepremier, președinte PSD Buzău : „Ca în fiecare an, la munte. Doar că în acest an, spre deosebire de precedenții, nu sunt în Munții Buzăului. Evident, alături de familie, dar și de primul ministru, Mihai Tudose. Dar să știți că nu e ceva inedit, am făcut revelionul alături de Mihai Tudose și în anii precedenți, când nu aveam aceste funcții. Dacă tot m-ați sunat vreau să le transmit buzoienilor „La mulți ani” și să-i asigur că atât cât pot voi încerca să ajut din această funcție modernizarea județului”.


Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău: „Sunt în Antalya alături de soție și de nepotul cel mare. Am găsit o ofertă convenabilă, de ultimă oră, la jumătate de preț față de Valea Prahovei. Stăm două zile și ne întoarcem, pe 3 sunt la serviciu. Sunt 15 grade aici, e plăcut, chiar acum fac o plimbare”.


C-tin Toma, primarul Mun. Buzău: „Seara de revelion mi-o petrec împărțit între casă, cu familia, și Piața Dacia. Voi fi alături de buzoieni la trecerea dintre ani, îi invit pe toți să ciocnim împreună un pahar de șampanie după focul de artificii. A doua zi, ca de obicei, voi merge și la mama mea la Țintești”.


Sebastian Radu: „Voi face revelionul acasă, la Buzău, cu familia și prietenii, printre care și colegul meu Dănuț Păle. Foarte probabil la miezul nopții vom merge și noi în Piața Dacia”.


Carmen Ichim, prefect: „Noaptea de revelion o voi petrece acasă alături de părinți, socri și câțiva prieteni”


Adrian Petre, vicepreședinte al CJ Buzău: „Sunt plecat de câteva zile în Italia, la Verona. Am aici câteva rude pe care vă dați seama le văd rar, am profitat de această minivacanță. Pe 2 voi fi la Buzău, iar pe 3 la serviciu”


Ionuț Apostu: „Ca și domnul primar, voi fi împărțit între casă și Piața Dacia. A doua zi, pe 1, voi merge la părinți la Lopătari, pe tatăl meu îl cheamă Vasile ”


Adrian Mocanu, deputat PMP Buzău: „Revelionul îl petrec acasă, la Buzău, împreună cu familia. Aș vrea să merg și pe platou, la miezul nopții, să văd cum ne vom reuși să ne descurcăm cu cea mică, vrem să o luăm și pe ea”.


Dorin Bădulescu, senator PMP: „Voi fi la Buzău, la un restaurant la ieșirea din Buzău înspre Ploiești”


Cristi Romanescu, președinte PNL Buzău: „Voi petrece revelionul împreună cu familia”


Romeo Lungu, vicepreședinte CJ Buzău: „Petrec Revelionul la Colți, alături de consilierul județean Iulian Nicoare”


Sorin Gheorghe, subprefect: „Pentru mine sunt două motive de petrecere. Pe lângă revelion, e și ziua mea, sunt născut chiar de revelion la ora 01.00. În această noapte voi împlini 45 de ani”

loading...

3 comentarii la „Exclusiv! Iată unde au petrecut Revelionul notabilitățile Buzăului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.