Iată unde s-a mutat și ce vrea să facă primăria în schimb

Un cititor ne-a trimis la redacție fotografia de mai jos.

„Am vrut să iau un taxi din stația de la poarta Crângului. Surpriză, când m-am uitat de-a lungul trotuarului n-am mai văzut nicio mașină de taxi”, s-a mirat acesta.

„Noroc că un alt taxi a lăsat aici un client. M-am urcat eu în schimb. Apoi mi-a arătat că stația de taxi s-a mutat cam de o săptămână în parcarea situată vizavi de stadion, în fața Pieței Crâng. Taximetristul mi-a spus însă că ei nu sunt prea încântați de mutare. În primul rând pentru că în noua parcare e aglomerație din cauza celor care vin la piață sau la magazine, iar taxiurile ies mai greu către comenzi. Apoi, oamenii se tem că la vară se vor prăji sub soare. Dincolo, țineau umbră copacii”, a adăugat acesta.

Decizia mutării taxiurilor s-a luat cu scopul eliberării trotuarului pentru trecători, dar mai ales pentru a se înființa pe aici o pistă pentru biciclete.

Intenția municipalității este de a amenaja un „inel verde”, mai exact un traseu continuu pentru bicicliști pe ruta Calea Eroilor – Kaufland Sud – Aleea Căprioarei – Obelisc – Poarta Crângului – Stadionul Gloria – sediul armatei – Calea Eroilor.

În perspectivă, „inelul verde” va fi extins cu segmentul  Obelisc Crâng – Aleea Mistrețului – strada Gen. Gr. Baștan – trotuar spital –  poarta Crângului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  ACUM! Incident pe Bd. Averescu în fața sediului armatei CLICK AICI    

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iată unde s-a mutat și ce vrea să facă primăria în schimb

  • Un lucru ”extraordinar” mutarea acestei stații de taxi, în parcarea din fața complexului de la Crâng. I-aș ruga pe cei ce au avut această ”lăudabilă inițiativă”, ca atunci când le-o mai făta mintea, să-mi dea și mie un pui… După ce că și-așa erau puține locuri în respectiva parcare, i-a mai adus și pe taximetriști, le-a făcut o groază de locuri și ei se lăfăie cu două-trei taxiuri rebegite, toată ziua pe jumătate de parcare, iar restul se bat pe cele cîteva locuri rămase pentru populime. Cam multe taxiuri în orașul acesta și cu multe privilegii, nu vi se pare?

  • O idee buna

  • Trotuar = stație de taxi.
    Și-așa sunteți o grămadă. Fiți mulțumiți că este și aceia de lângă piață.

  • eliminați din taxiuri care sînt rable și pline de jeg care put a hoit în ele la fel ca și nespalati de șoferi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.