Iată unde s-au dus! Opoziția de la Buzău i-a pierdut și pe ultimii doi parlamentari care mai criticau PSD


E o veste bună pentru ei, dar una proastă pentru fragilul echilibru democratic din politica buzoiană.

Adrian Mocanu și Dorin Bădulescu au fost anunțați de presa națională ca fiind demisionari/excluși din PMP și trecuți la ALDE.

Excelent pentru ei – ajung la un partid în creștere (majoritatea sondajelor creditează ALDE cu peste 10%) – dar și pentru ALDE Buzău care se trezește peste noapte cu doi parlamentari.

Mocanu și Bădulescu își maximizează astfel șansele de a obține în 2020 încă un mandat.

Pa, pa opoziție la Buzău

În schimb, opoziția de la Buzău, și așa destul de firavă, devine străvezie. Din cei 10 parlamentari de Buzău, 9 vor fi oficial în tabăra puterii (7 PSD + 2 ALDE).

Doar Cristi Romanescu rămâne în scripte ca făcând parte din opoziție, deși multe voci afirmă că și Romanescu joacă de fapt tot pentru putere și că e ținut în funcție tocmai pentru a ține PNL în lesă.

În aceste condiții, opoziție la PSD mai face la Buzău doar o mână de cetățeni care distribuie pe facebook diverse materiale #rezist.

UPDATE

Cu câteva minute în urmă senatorul Dorin Bădulescu a emis un comunicat de presă în care precizează termenii despărțirii de PMP.

Care PMP, deși putea beneficia acum de un culoar foarte bun, s-a pulverizat după ce Băsescu a anunțat că în 2020 se va retrage definitiv din politică.

În zilele următoare, probabil că Bădulescu va emite un nou comunicat de presă în care va anunța înscrierea în ALDE, unde e curtat asiduu de Grațiela Gavrilescu.

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMISIA DIN PMP

Citește și: „Nu mai scăpăm de cerșetori! De ce poliția locală nu intervine ?”. Iată unde se întâmplă! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată unde s-au dus! Opoziția de la Buzău i-a pierdut și pe ultimii doi parlamentari care mai criticau PSD

  • Politica de balarii. Haios este ca ne agitam in comunicate de presa. Tara lui Papura Voda a apus demult iar lumea a 3-a se pare ca ne-a cam depasit . Tot inainte tovarasi…interesanta prima poza.

  • Ce naște din pisică, șoareci mănâncă.

  • Voit sau nu comiteți o eroare. Nu PMP -ul a început să se destrame din cauza retragerii lui BăSecu, ci BăSecu s-a retras văzând că PMP -ul se destramă! Oricum, scopul latifundiarului de la Nana, cu un loc rezervat în Costa Rica, via Panama, ori vițăvercea, a fost atins. Să ocolească arestarea la umbra imunității parlamentare, să-i mai ducă pe unii-alții cu preșul, să se obișnuiască lumea cu ideea invulnerabilității celui mai corupt exemplar din politica mondială a începutului de mileniu3. Până într-o zi!…

  • Pentru lumea politica buzoiana si pentru politica in general,nu reprezinta o pierdere trecerea de la un partid la altul a unora astfel de politicieni.Marea pierdere pentru politica si societate in general,este reprezentata de faptul ca astfel de indivizi(si nu e vorba in mod special doar de Badulescu si Mocanu ) ajung sa fie alesi ca deputati si senatori in Parlamentul tarii .Iar urmarile se vad si se simt de catre romani …..cu varf si indesat.Politic si profesional,cei doi sunt doar niste LOAZE.Indivizi fara onoare,demnitate,coloana vertebrala,………….Au avut sansa sa fie scosi din anonimatul vietii cotidiene si profesionale de o „politica” la fel de infecta ca si ei.Iar acum,probabil ca vor fi trimisi in acelasi anonimat al vietii cotidiene cu niste „pensii si indemnizatii de zeci de miii de lei,cu niste averi incomensurabile obtinute prin niste mijloace si cai de care doar DNA-ul ne-ar putea spune cum au fost dobandite si cu blestemele romanilor mintiti,batjocoriti,umiliti,furati,….de catre aceste loaze.Dar,cine stie,poate ca vor avea tupeul sa mai candideze pentru functiile de senatori si deputati si se vor mai gasi destui imbecili care sa ii voteze.Doamne fereste!

  • E loc și de mai bine .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.