Iată unde se întâmplă asta. Galerie FOTO


Niciun loc liber de parcare nu mai găsești încă dinainte de ora 08.00.

Se întâmplă pe o stradă modernizată în primăvară de Primăria Buzău – strada Aerodromului.

Pornește de pe Calea Eroilor și duce printre cele două cimitire (al „Eroilor” și al „Eroilor sovietici”) către calea ferată.

„Așa e în fiecare dimineață. Toate sunt mașinile militarilor de la unitățile de o parte și de alta a străzii. Dar mai multe sunt ale ăstora de peste calea ferată. Aici trebuia o parcare cu plată. Ar fi făcut bani frumoși primăria”, ne-a spus un îngrijitor de prin cimitir, curios de ce reporterul buzoienii.ro face poze la șapte dimineața.

Strada Aerodromului este în forma literei T. Se continuă cu o parcare generoasă în spatele Cimitirului Eroilor Sovietici.

Dar și acolo câteva zeci de mașini ocupă, pe trei rânduri, toată strada după cum se poate observa din fotografiile atașate.

Reporterul a observat și militari care vin la serviciu și care traversează calea ferată înspre unitate pe jos ori cu bicicleta (vezi galeria foto de mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată care a fost cauza și anunțul Urbis Serv. CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Iată unde se întâmplă asta. Galerie FOTO

  • ce este asa de surprinzator,pe strada cu pricina au parcat autovehiculele si inainte de asfaltare cum Dumnezeu ” cap patrat ” sa gandeasca sa monteze Primaria bariere pentru acces !

  • Mai cauta dom’le si titluri care sa nu inceapa cu “iata …”.
    Atat de limitat iti este vocabularul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.