Iată unde se montează încă un semafor cu buton. Nu e cel de la Şc. nr. 1. Urmează încă două în următoarea lună în centrul oraşului

Luni, la prânz, va fi pus în funcţiune noul semafor cu buton amenajat pe Bd. Nicole Bălcescu, în dreptul Şcolii nr. 1.

Dar muncitorii Urbis Serv s-au mutat deja pe Bd. 1 Decembrie, unde se va amenaja un nou semafor cu buton între Gara CFR şi Penny XXL.

„S-au tras deja cablurile prin subteran, s-au ridicat stâlpii, aşteptăm să ne vină semaforul propriu-zis, pentru care am dat comandă. În câteva zile îl vom pune şi pe acesta în funcţiune”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Semaforul cu buton de la gară a fost cerut, de asemenea, cu insistenţă de şoferii buzoieni. Aici, la anumite ore din zi, se formau lungi coloane de maşini, în timp ce pietonii treceau aproape în şir indian.

„Semaforul cu buton e unul dintre acele lucruri mici, dar importante, pe care mi le-au cerut buzoienii. Încet-încet şi împreună schimbăm Buzăul în bine” – C-tin Toma, primar Buzău

Următoarele două semafoare cu buton din municipiul Buzău se vor amenaja după Paşte.

„Ambele vor fi în zona Centrală. Primul dintre ele pe str. Ostrovului, fostă Doamna Neaga, înspre Piaţa Centrală. Şi acolo e o zonă foarte aglomerată, sperăm ca după amenajarea semaforului cu buton să fie mai bine şi pentru şoferi şi pentru pietoni. Următorul astfel de semafor se va face între Platoul Dacia şi fosta Florărie Codlea. Aici va fi o modificare mai amplă a tramei stradale, în sensul în care şoferii care vin dinspre Aleea Trandafirilor vor avea voie să facă şi stânga, înspre Palatul Comunal” a adăugat Alin Radu de la Urbis.

Auraş Tereacă

 

loading...

4 comentarii la „Iată unde se montează încă un semafor cu buton. Nu e cel de la Şc. nr. 1. Urmează încă două în următoarea lună în centrul oraşului

  • Autobuzele sa circule si dupa ora 8 seara de la sch 2 din centru la 10 nu merge nimic degeaba o sa fie multe autobuze daca circula doar ziua !

  • Aziseară(dumin ică) plăcuța indicatoare a celui de la Șc. nr.1 era aruncată pe jos ! Să fie mai biune prinse fiindcă nu ducem lipsă de prostcrescuți în urbea noastră dragă !

  • La trecerile de pietoni , la 10-20 de metri înainte și după, recomand lățirea trotuarului, cu dublu efect pentru pietoni și șoferii care staționează in apropierea acestor treceri.

  • Cred ca cel mai important loc unde ar fi folostoare semafoarele cu buton ar fi la intersectia Nicolae Balcescu cu Stadionului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.