Iată unde se va mai extinde Trans-Bus. „Mai cumpărăm autobuze!”


Informație nouă dinspre Trans-Bus.

Două comune apropiate municipiului Buzău, una de 4800 de locuitori, a doua de 3600, vor să beneficieze de autobuzele Trans-Bus.

E vorba de Costești și Gherăseni.

„Da, Costești și Gherăseni sunt ultimele două comune care și-au manifestat intenția de a intra în ADI. Vom înființa o cursă Spătaru – Costești – Gherăseni. Urmează să mai cumpărăm autobuze și să începem procedurile legale de avizare. Mai înainte de Costești – Gherăseni mai e traseul Stâlpu – Merei”, a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Informația legată de înființarea traseului până la Gherăseni a fost confirmată azi și de C-tin Moise, primarul din Costești.

„Da, așa e. Ne vom înscrie și noi în Asociația de Dezvoltare. Autobuzele vor începe să circule de la anul, când vom prinde bani în bugetul pe 2019. Am decis să intrăm în ADI atât pentru locuitorii noștri, dar și pentru a-i ajuta pe cei din Gherăseni. Dacă pe la noi prin Costești trec toate autobuzele spre Movila Banului, Mihăilești, Glodeanu și Amara, am înțeles că la Gherăseni erau probleme. Am vorbit cu cei de la Trans-Bus pentru a efectua curse dimineața și după amiaza pentru muncitori și elevi inclusiv spre Gomoiești și Budișteni”, a spus Moise.

Citește și: Toma i-a întors favoarea lui Neagu. CLICK AICI

Cursele rurale par să convină Trans-Bus și din punct de vedere economic.

Chiar dacă traseele sunt mai lungi se încasează bilet întreg atât de la pensionari, cât și de la elevi.

Pensionarii și elevii din Buzău beneficiază de gratuitate pe o linie și de abonamente subvenționate pe restul liniilor.

Citește și: Ce s-a găsit într-o sacoșă în centrul Buzăului! CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Două luni fără maxi-taxi. Iată consecințele  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

21 de comentarii la „Iată unde se va mai extinde Trans-Bus. „Mai cumpărăm autobuze!”

 • se auzise ca autobuzele vor ajunge si in comuna Cernatesti, se mai aude ceva? Pentru moment ele ajung pana in Sapoca, ar fi foarte util si pentru cei din comuna Cernatesti!

 • Să ne explice și nouă celor din Mărăcineni dl director Toader după ce criteriu se calculează pretul biletului căci numai după distanta în km nu. Traseul 6 , V Pașii, Gălbinași, Bentu au distante duble față de Mărăcineni. Multumesc și sper să văd un răspuns tot pe pagina dv !

 • Am si eu o curiozitate. La Pogonele, com. Țintești când vor începe sa circule autobuze Trans Bus?

 • Elevii de la tara de ce ei nu au gratuitate pe autobuz in oraș ?

 • Buna seara! Ar fi super daca s-ar baga si pana in Cioranca daca tot s-a bagat pana in Costesti , parerea mea

 • Mandita nu au gratuitate pentru ca e normal sa nu aiba.
  Nu sunt cetateni ai municipiului Buzau.
  Sa ceara gratuitate pe raza satului din care sunt de la primarul pe care l-au ales.
  In Buzau banii buzoienilor trebuie folositi pentru buzoieni… si asa primarul face pomana mare si da autobuze si la sateni, acum vreti sa fie si gratis, pe banii fraierilor de la oras?
  La munca, nu la intins mana. Si o sa puteti sa va luati bilete sa circulati nelimitat.

 • Dacă tot baga autobuze sa le pună la intervale mai mici de timp, nu din 3 în 3 ore….Ca astea din oraș au orare facultative , vin cu 5 min. mai repede sau mai târziu. Tremurat plăcut la iarnă prin stații!

 • V ati laudat ca o sa fie autobuz pe ruta Pogonele cu capat de linie Smeeni??!!

 • “Domnule” anonim comunele plătesc subvenție . Nu este nimic gratuit, ba mai mult de la comune se încasează cel mai bun.

 • Bine spus Cornel Șoimaru.

 • Multumim pentru promisiune din Pogonele .Tintesti că ați zis ca ne băgați de la întai sectebrie și iată ca e jumate lu octombrie și gandițivă că e un trase cel mai greu petru noi care nu avem mașina la SCHIMBU doi și trei va mulțumim frumos

 • Sa nu il linseze Cucu pe Toma…. deranjeaza deja …

 • Am si eu bunici la Bisoca, poate facem o linie Buzau Bisoca, sau sa o lungeasca pe cea care duce pana la Sapoca(linia 2). Si as mai vrea sa faceti si o linie pana la Viperesti, ca sa ma pot duce si eu la iarba verde si la pescuit pe raul buzau in amonte.
  BAAAI RURALILOR!!! NU VA MAI SATURATI SA PRIMITI DE POMANA!!! MAJORITATEA DIN ZONELE RURALE PRIMITI AJUTOR SOCIAL DIN BUZUNARELE NOASTRE! ACUM VRETI SI AUTOBUZE GRATIS CA SA VA INCALZITI PE TIMP DE IARNA.
  De cand s-a venit cu ideea de a se duce in comune trans bus am spus ca este o idee foarte proasta!!! Cum dumnezei masi sa fii atat de prost sa duci autobuze spre zona rurala,iar eu in oras nu am transport in comun ca merg la munca, decat daca schimb 2 autobuze si daca imi rezerv o ora si jumatate. Puneti la punct transportul public pe raza orasului! Va duceti toata ziua dupa spaga prin sate!!!
  Iar voi cetateni din zona rurala, vi sa dat un deget acum vreti toata mana!
  Vas impusca pe toti. La munca, nu la intins mana!
  Chiar mi-ar placea ca la comunele unde ajung autobuzele sa li se impuna ca si conditie sa aiba o marja de ajutor social de maxim 5% din populatia comunei!
  Sa munciti!!! Ca pamanturile le-ati vandut, daca nu le-ati vandut le-ati dat la asociatie(e mai usor sa stai acasa) si stati in pat la TV si asteptati ajutorul social, in timp ce eu, care nu am avut pamant,pt ca sunt din zona Urbana, sau nu stiu de ce(nu am fost cand s-au impatit loturile de pamant) muncesc ca tin puturosii!
  LA MUNCA NU LA INTINS MANA!!!!!

 • Dl Vlad cu parere de rau va spun ca Buzaul s-ar simti mult mai bine fara persoane ca dumneavoastra doar prin simplul fapt al modului de gandire.Ne poluati psihic.

 • Poate reușiți să băgați autobuz până la Limpezis ,dacă tot trece prin Costești!Ar fi de mare ajutor! Vă rog analizați traseul, mulțumesc anticipat!

 • Sile sigur esti un asistat social!

 • Vlad, sa fi venit la intalnirile cu primarul, sa vezi acolo jale.
  Absolut toti cer mai multe ajutoare pentru ei, pentru categoria din care fac ei parte si cereau taierea de la altii sa le dea lor daca nu sunt bani, ca ei sunt mai importanti.
  Nu ne vindecam ca societate cu astfel de specimene. Toata lumea e pusa pe furat din banul public prin orice metoda posibila.

 • Vlad ,ți-ai luat autobuz???

 • Buna seara la vernesti nu se ajunge ,era vorba dar vad ca de acolo nu se implica nimeni

 • Daca tot le băgați la toți țăranii poate le scoate de tot din Buzău. Aici lasă mos toma biciclete

 • Pai cine sa se implice in Vernesti daca ei nu au nici Primar?Comuna Vernesti poate fi cartier al Buzaului.fiind acum alipite prin sigla comunei montata de curand la 1km de oras.Pacat.Si mai s-e asteapta sa-i aleaga lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.