Iată unde și când se plombează gropile din asfalt din municipiul Buzău. Vezi lista

Primăria Buzău și societatea pendinte de asfaltări, Urbis Serv, au ținut să comunice șoferilor pe ce străzi și în ce cartiere vor lucra în această perioadă cele patru echipe însărcinate cu plombarea gropilor din asfalt.

Conform acestui grafic, muncitorii vor lucra astăzi, luni – 27 martie, pe Aleea Industriilor, pe str. Alexandru Marghiloman, pe str. Grigore Baștan (înspre unitățile militare).

Astăzi ar urma să înceapă lucrările pe str. Horticolei. Dar iată programul complet.  

loading...

2 comentarii la „Iată unde și când se plombează gropile din asfalt din municipiul Buzău. Vezi lista

  • Strada Crizantemelor nu se regaseste nicaieri, desi in toamna spuneau ca vor reface macar trotuarele, mai bine spus cel care se afla in imediata apropiere a Casei de Sanatate pana la coltul cu Str. Pompiliu Stefu si Str. Pacii. Se pare insa ca promisiunile au disparut odata cu alegerile!

  • Plombare? Sper ca glumiti. Cartierul Dorobanti 2 are nevoie de mult mai mult decat o plombare!!! Trotuarul pe care merg eu, si nu sunt masina!, cand il asfaltati???? Copilul meu cand se va plimba cu biicleta pe trotuar??? Ca deocamdata ma plimb pe mijlocul strazii cand nu trec masini, bineinteles acolo unde e deja un asfalt selectiv pus!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.