Iată unde vor fi amplasate tonetele Trans-Bus în care se vor vinde bilete și abonamente. Dispar taxatoarele din autobuz

La solicitarea cititorilor buzoienii.ro, reporterul a întrebat la Trans-Bus unde vor fi amplasate tonetele de vânzare a biletelor și abonamentelor.

Reamintim, de la 1 martie, nu vor mai exista taxatoare pe autobuze. Acestea vor trece la activitatea de control a biletelor (30 de lei amenda) dar și la deservirea tonetelor unde se vor vinde bilete și abonamente.

Prețul biletelor în orașul Buzău se va majora de la 1,5 la 2 lei, iar abonamentele (pe un traseu) de la 35 la 50 de lei, iar pe toate traseele de la 70 la 90 de lei. Suplimentar se va introduce și abonamentul pe două trasee care va fi de 70 de lei. Biletele pot fi achiziționate și de la șofer, însă la prețul de 3 lei!

Dar iată lista celor 12 locații în care vor fi amplasate noile tonete, care se vor adăuga celor două deja existente la gara CFR și în capătul cartierului Micro XIV.

1.Piața Dacia

2. Piața centrală

3. Piața Micro V

4. Piața dorobanți

5. Zona Crâng

6. Unirii – Zona Big

7. Sala Sporturilor

8. Rond Carrefour – Penny XXL

9. Clubul Polițiștilor

10. Patinoar – Noul Kaufland

11. Zona Romcarbon – Fabrica de Bere

12. Zona Cart. Mihai Viteazul

Directorul Trans-Bus a ținut să precizeze că lista nu e bătută în cuie și ar putea suferi modificări în funcție de solicitările buzoienilor.

Citește și articolul: Ultima oră! Iată cum vor circula pensionarii cu autobuzul din luna martie! Bilete gratuite și abonament ieftin!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Iată unde vor fi amplasate tonetele Trans-Bus în care se vor vinde bilete și abonamente. Dispar taxatoarele din autobuz

 • Adica in Micro XIV sa inteleg ca nu….?

 • Eu aș zice că e nevoie și de una la Bazar, unde e un mare aflux de călători.

 • De cînd se începe distribuirea biletelor pentru Pensionari și ce acte trebuie

 • Am ajunsca pe tinpu lu nea Nicu Ceausescu in loc sa faca ca la Bucuresti cu cartele electronce noi dam inapoi.Cuva o sa bagati si vechile capsatore

 • Si in Bucuresti e la fel, sunt tonete amplasate in statii la care te duci si iei bilet sau abonament. Diferenta e ca in Bucuresti nu iti dau bilete de hartie simpla ci bilete cu cip, si alea tot de hartie sau plastic (depinde de tipul biletelor).
  Sa nu mai spun ca in Bucuresti e raiul blatului, nu cumpara nici naiba bilete si merg la risc, ca nu prea sunt controale. Nici macar nu simuleaza ca dau un bilet gol prin fata cititoarelor.
  Probabil deaceea si vor buzoienii ca in Bucuresti, sa fie gratis plimbarea cu transportul public.

 • Doamna Gavrila Mihaela, poate că am ieșit „de pe vremea lui Ceaușescu” unde în fiecare autobuz sau tramvai, exista un loc special amenajat pentru casiere. Cam oriunde în țară biletele se vând la tonete, nu la șofer (și chiar dacă se vinde, la suprapreț). „Capsatoarele” normal că vor fi reintroduce, adică validatoarele sau mă rog, compostoarele dar sper să fie electronice pentru a fi printate data și ora. Un lucru bun!

 • Amplasamentul ori este facut de un idiot ori de un geniu. Sa inteleg ca in zona garii, unde sunt statii pentru n linii transbus, nu va fi amplasta o astfel de toneta????????? Probabil urmaresc ca toti cei care vin cu trenul in Buzau si apoi folosesc autobuzul sa plateasca biletul mai scump la sofer.

 • Retrag comentariul de mai jos, am recitit articolul.
  Toneta de la gara nu era trecuta in lista dar era mai sus in articol.

 • Fraierii vor plati bilet . Ce bine este sa fii pensionar.Multumim frumos domnului primar cu origini de Tintesti. De predecesorul primar adus pe meleaguri buzoiene de statiile de transmisiuni ale armiei romane fara comentarii.

 • Pingback:

 • Hai, ha! Bună asta cu „fraierii vor plăti bilet”! Asta vă învață psd-ului? Dacă ești om corect și cinstit, ești fraier! Noroc că ești pensionar și „maybe” în curând vei trece la cele veșnice!!!

 • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.