Iată video! Depășire kamikaze a unei buzoience! Curbă, dublă linie continuă! Merită să i se ia carnetul ?

E clipul zilei la Buzău și la Focșani, cel puțin.

A fost postat de un șofer din Focșani, iar filmarea a fost realizată pe DN2E85.

Din clip se observă cum o șoferiță din Buzău, la volanul unui Renault Megane, a avut o intrare tip kamikaze pe contrasens.

Depășire în curbă, triplare și, mai ales, trecere peste linie dublă continuă.

Evitarea impactului și a nenorocirii care ar fi urmat se datorează șoferului din Focșani care a virat brusc dreapta și apoi a reușit să controleze balansul.

A contribuit probabil și faptul că era la volanul unui Mercedes.


Focșăneanul care a postat acest clip a excerptat din clip și o altă fotografie din care se poate observa mai bine că la volanului Meganului se afla o doamnă.

Postarea de pe facebook a strâns mii de vizualizări și zeci de comentarii.

Unii dintre internauții revoltați solicită poliției să se autosesizeze și să-i ridice permisul șoferiței imprudente.

Citește și articolul: VIDEO: Iată imagini cu frumoasa pensiune în flăcări. După două ore focul nu a fost încă stins

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Iată video! Depășire kamikaze a unei buzoience! Curbă, dublă linie continuă! Merită să i se ia carnetul ?

  • Pingback:

  • bai voi astia care santeti revoltati pe siferita buzoianca, nu ia-ti dat voj permisul. si moldoveanul ala care a filmat-o, ce a vrut sa arate, ca si ei sant o apa si-un pamant la condus. asa ca stati cuminti, lasati femeia-n pace,ca asta-i tara, asta-i infrastfuctura, nu avem strazi, masinile sunt puternice si legea-i facuta s-o incalcam in romania. asa ca taceti dracu din gura, vedeti-va de treaba voastra.

  • Domnul Mihai nu prea a fost pe la scoala. A cam uitat cum se scrie in limba romana. Asa si doamna soferita a cam uitat cum se conduce.

  • Mihaita tata ești un mare…rahat cu ochi,după ce că ești un idiot și un…esență de prost,îți mai place să o și arăți. Să înțeleg că te mândrești cu faptul că ești un cretin și un retardat.La cum vezi tu chestia asta și cum comentezi această situație sau stil de a conduce imprudent și iresponsabil denotă faptul că n.ai nimic in dovleacul ăla de îi spui cap.

  • Ce gunoi uman acest Mihai! Nu ne mai rămâne decât să ne ferim cât putem de aceste canalii bipede cu tărtăcuțele pline cu terci porcin.

  • Lăsați-l măi pe Mihăiță în pace! Nu-i vina lui că mă-sa și tac-su sunt frați!

  • Mihaita…, eu am fost indulgent…. Dar eu cred ca tu erai pe scaunul din dreapta langa cucoana kamikaze si zambeai ca ti a trecut moartea printre urechi ca a avut spatiu suficent

  • Dac tot discutam de politie… exista o adresa de mail a politiei romane unde se poate trimite una sau doua poze (ca cele de mai sus) si cu explicatiile de rigoare (inclusiv ca provin din filmare). Adresa este: https://b.politiaromana.ro/ro/petitii-online , si e cel mai simplu asa. Autorul filmarii …e cel indreptatit sa faca asta si sa nu astepte ca politia romana sa se autosesizeze. Riscul ca persoana de la volan sa omoare in alte situatii ,oameni nevinovati e prea mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.