Iată zonele afectate din mun. Buzău

Compania de Apa Buzau anunță utilizatorii din mun. Buzău că la această oră s-a întrerupt furnizarea serviciului de alimentare cu apa în urmatoarele zone:

– punctul termic (PT) 30 – b-dul Nicolae Balcescu;

– b-dul Nicolae Titulescu, între str. Democratiei si b-dul Nicolae Balcescu;

Măsura este necesara pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei și afectează toți consumatorii din zonele menționate.

Se speră că până la ora 16.00 defecțiunea va fi remediată, iar alimentarea cu apă reluată.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau intervin la fata locului si iau toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii”, a anunțat Comp. de Apă.

La această oră e întreruptă alimentarea cu apă și a abonaților de pe străzile Spiru Haret, Traian Vuia și Bd. M. Averescu, arondați PT 32 și PT33. Aici se montează un grup de pompare mai puternic – vezi foto mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Iată zonele afectate din mun. Buzău

  • Gașca din fruntea companiei, numita politic, în loc sa schimbe conductele din oraș, și-au cumpărat și modernizat sediul nou, nu mai puteau sta in vechiul sediu. la valoarea și “competenta” lor nu se preta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.