Ichim: „Dnul Dimian nu se pricepe! Ocupă un scaun mai înalt decât pregătirea sa”

„Solicit demiterea dnei Carmen Ichim de la Garda De Mediu Buzău pentru incompetență”, a anunțat azi prefectul Leonard Dimian.

Dimian consideră că „Garda de Mediu Buzău în loc să tragă la răspundere vinovații și să ia măsuri, încearcă să ascundă neregulile, iar dezastrul ecologic de la Rm. Sărat este tratat cu relaxare”.

Carmen Ichim: „Domnul Dimian nu se pricepe și nu are proprietatea termenilor. Incidentul de la Rm. Sărat nu e un dezastru, Dumnezeule, ci doar o poluare. Domnul Dimian ocupă un fotoliu mai înalt decât pregătirea sa profesională. Eu când am acceptat postul de prefect m-am gândit înainte dacă pot face față funcției”

Ichim: „Nu protejăm pe nimeni. Cei 8 comisari al Gărzii de Medii au făcut 406 inspecții în 2020, din care 50 la primăriile din județ. S-au aplicat 47 de amenzi la primării. Per total, de la începutul anului Garda de Mediu a aplicat 68 de sancțiuni în valoare de 8,5 miliarde de lei vechi”

Comunicat de Presă, prefectura Buzău:

MESAJ-PREFECT-20.07


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

7 comentarii la „Ichim: „Dnul Dimian nu se pricepe! Ocupă un scaun mai înalt decât pregătirea sa”

 • unde sunt banii din amenzi , dacă garda a tăiat în carne vie ?

 • Doi “supercalificati la stat” si- o trag unul altui dupa cum ajung deasupra ! Cand era doamna sefa lui , el era certat prin sedinte !
  Acum e el deasupra si o “evalueaza” la sange !
  In rest … traiasca partidul … care m-a facut om mare !

 • In mod clar este vorba de doi INCOMPETENTI,promovati in functii doar pe baza “meritelor de partid”.Doi „indivizi cu functie” ,unul mai “parasutist” ca altul, ce au fost “parasutati” dintr-un “avion de partid” cu sigla PSD. Functii sa fie,ca incompetenti si nauci are partidul destui!

 • Cîte amenzi a dat pînă acum Garda de Mediu stației de betoane din spatele noului magazin Kaufland, situat chiar lîngă aria protejată “pădurea Crîng”? Respectiva stație este un mare poluator cu suspensii solide în municipiul nostru, și nimeni nu ia nici o măsură!

 • Doi habarniști în ale administrației. Unul ajuns prefect ca urmare a prieteniei cu Mocanu jr., iar doamna ca urmare a tatălui său (fost colonel de miliție, actualmente pensionar), dar și a soțului său (fost șef la DIPI Buzău, actualmente pensionar de lux, cu vreo 16.000 lei net/lună, plus consilier personal la vreo 10 primari).
  Se ceartă pe ciolan, pe putere, dar nu pentru noi, cetățenii, ci pentru ei. Toți sunt buni și competenți la stat, în administrarea banilor noștri.
  Există și alții mai capabili, mai tineri, mai onești, pentru a ocupa aceste funcții la stat.

 • Sunt aţâţaţi de alţii să se acuze reciproc.
  Nici lui Dimian, nici lui Ichim, nimeni nu le poate reproşa nimic în materie de administraţie. Ambii şi-au făcut treaba foarte bine (cel puţin până acum).

 • @Dumitre, daca ai avea o firma i-ai pune pe astia 2 administratori? Te rog sa faci experimentul asta ! Succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.