Idei de cadouri memorabile pentru bărbați

Ok, teoria o știm, cadourile trebuie să fie autentice, să se potrivească necesităților, caracterului și personalității persoanei dragi. 

Se spune că atunci când este vorba de un Leu, cadoul trebuie să fie ori extravagant, ori ceva de foarte bună calitate! Credeți sau nu, noi ne-am făcut temele pentru voi și, pentru că vorba multă înseamnă sărăcia omului, trecem la lucruri concrete, ca voi să treceți la fapte! Tu doar citește până la capăt.

Ceasurile pentru barbati, probabil căutarea cea mai în vogă

Cam da, în ciuda superstiției venite din China, unde oferirea unui ceas cadou era interpretată ca o numărătoare inversă până la decesul destinatarului, ceasurile sunt în continuare cadouri ce nu se demodează, ba chiar au un puternic impact dacă sunt pe gustul persoanei sărbătorite. Gândește-te cât timp îl va purta, zi de zi, sau de câte ori îl va da jos dacă face o baie în mare? Exact, nu-l va da jos pentru că este rezistent la apă.

Așadar, nu dai greș dacă salvezi la favorite mai multe modele de ceasuri barbati, atât timp cât se potrivesc preferințelor lui în materie de brand, stil, culoare, autenticitate! Mare atenție ca ceasul să fie unul original, chiar contează! 

Cămășile stylish

Uneori, mai porți și tu cămașa lui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie pe gustul tău, ci al lui! Urmărește-i stilul, în ce gen de cămăși se simte cel mai bine? Le poartă cu cravată? Le poartă că trebuie sau le poartă cu drag? Dacă stilul office îi este impus, nu ales din proprie inițiativă, atunci te-ai putea orienta către camasi barbati cu imprimeu vesel, ieșit din comun, ideale pentru vacanțe exotice chiar.

Bineînțeles, mai poți adăuga accesorii precum butoni pentru camasi barbati, cravată sau papion, un ac de cravată, și așa mai departe – dacă n-ai dubii că le va purta.

Dacă nu îl cunoșți prea bine și îți este teamă să mergi pe un teren nesigur, îndreaptă-ți atenția către camasi barbati în stil clasic, simple, albe, din materiale de calitate. 

Sticla de alcool preferată

Cu un asemenea cadou niciodată nu dai greș, ba chiar s-ar putea să te bucuri și tu de el. Cel mai probabil va desface sticla imediat și te va servi cu un pahar. Și se va uita la ceas pentru a o scoate de la rece! 

Produse ale unui anumit brand preferat

Mult mai ușor, dacă îndrăgește un anumit brand, poți caută la sigur și, de ce nu, poate ai noroc să prinzi produse la reducere? Ca de exemplu, oferta Calvin Klein de la Fashion Days.

Poți găsi reduceri de sezon în limita stocului disponibil, la o serie de produse pre-selecționate. Posibil să găsești și ceasuri și camasi de barbati la super oferte, așa că nu rata ocazia să-i cumperi un cadou care să te apropie de persoana aniversată. 

Atenție la cum este împachetat cadoul, fă-l să-i ia ochii! Spor la shopping!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.