Identitatea lor e ținută la secret

Atmosferă (prea) frumoasă aseară la Sala Sporturilor.

Sală plină (deși meciul s-a dat live pe TVR 1!), victorie, bucurie și, în premieră la un meci al echipei de handbal fete, o galerie precum la fotbal.

Inițial, reporterul buzoienii.ro (ca și alți spectatori, printre care și primarul) a crezut că grupul de 20-30 de tineri care scandau erau veniți de la Galați.

Abia când aceștia (în mod suspect) au început a se bucura la golurile Buzăului s-a descoperit că de fapt alcătuiesc galeria SCM Gloria.

La final, reporterul a căutat să afle de unde au apărut tinerii din galerie. Întrucât aceștia au plecat cât timp reporterul a ascultat câteva declarații, au fost chestionați oficialii echipei din Buzău.

Numai că  la întrebarea „de unde au apărut băieții din galerie ?”, mai toți au zâmbit cu subînțeles și au zis că nu știu.

După îndelungi insistențe, o „sursă” mai binevoitoare a scăpat doar aceste cuvinte: „Domnul Cazan știe, întreabă-l pe el”. Caută-l iar pe domnul Cazan (n.r. președintele Gloriei, în foto cel cu ochelari), dar din nou eșec. „E secret, nu pot să-ți spun”.

Reporterul a înghițit în sec, spunându-și în sine „ce mai contează de unde sunt, bine să sunt”.

În stația de autobuz, un prieten i-a zis jurnalistului că respectivii ar fi militari. Are noimă, dacă ne gândim că domnul Cazan a fost înainte militar, dar și că acest lucru e ținut cumva ascuns.

În consecință, (decât să „stricăm jucăria”) abandonăm subiectul, îi felicităm pe băieți pentru atmosfera creată și îi rugăm să vină și în etapele viitoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Sală plină, meci frumos, bucurie. Ce-a remarcat reporterul + Galeria Foto CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Identitatea lor e ținută la secret

  • Un jurnalist AFLA, nu doar propaga ceea ce toti ajung sa stie inaintea lui. Haina militara, daca nu este in timpul programului, nu stiu sa aiba vreo restrictie la a-si exprima apartenenta intr-un eveniment sportiv.

  • Raspunsul e simplu. Cazan a adus acei baieti din armata..SGP-isti.. a fost ok atmosfera..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.