Ieri, la ora 12.00, în autobuzul 2 la Mărăcineni. Considerații despre acest fapt

Fotografiile inserate în acest articol au fost realizate ieri în jurul orei 12.00 la Căpățânești, cu o stație înainte de pod, pe sensul de mers către Buzău.

Pe seama lor reporterul buzoienii.ro face două considerații.

A. În autobuz e din nou înghesuială, provocată de elevii care merg la școală și la liceu la Buzău.

Managementul Trans-Bus trebuie să ia în calcul și suplimentarea autobuzelor în acest interval.

Deocamdată, înțelegem că s-a rezolvat situația de dimineață.

„Azi, n-au mai fost probleme. Am dublat autobuzele așa cum am promis. N-au mai fost nici acei agitatori de ieri, a fost bine, cum va fi mereu de acum înainte. Oamenii m-au rugat ca sâmbăta și duminica să introducem o cursă și de la șase dimineața ca să poată ajunge la timp la serviciu. Vom analiza și vom lua o decizie. Referitor la aglomerația din jurul prânzului, vom analiza și acest caz, discutăm cu șoferii și taxatoarele fiecare caz”, a declarat în această dimineață directorul Gică Toader.

B. Urmârind cu atenție imaginile se va observa că autobuzul e plin jumătate cu elevi din ciclul primar și de gimnaziu. Aceștia fac naveta zilnic pentru a merge la școlile din orașul Buzău, deși au școli modernizate, cu profesori buni și la Mărăcineni. 

„E decizia părinților, dar, sincer, nu-i înțeleg. Uitați-vă și dvs. ce școală frumoasă avem la Mărăcineni. Profesorii sunt ca la Buzău, să nu credeți că sunt mai slabi. De fapt, sunt chiar din oraș, vin și predau aici la Mărăcineni. Părinții ar trebui să cumpănească mai bine. Ducându-i la Buzău copiii pierd două ore importante cu transportul. În plus, se duc în clase supraaglomerate, cu peste 30 de elevi la oraș, unde lin se acordă mai puțină atenție, în loc să-i aducă la Mărăcineni, în clase cu 20 de elevi”, ne-a declarat directoarea școlii din Căpățânești.  


Citește și articolul: Moment de slăbiciune al primarului Toma

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ieri, la ora 12.00, în autobuzul 2 la Mărăcineni. Considerații despre acest fapt

  • Mareee tragedie… in Bucuresti ca e zilnic aglomerat nu se mai plange nimeni!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.