Iese abur. Iată ce stradă din Buzău s-a asfaltat ieri, care se face azi și care mâine. Alte vești bune pentru șoferi

Asfaltare la această oră pe str. Sculpturii

Continuă asfaltările în ritm alert din municipiul Buzău.

Programul de 13 străzi fixat de primarul C-tin Toma celor de la Urbis Serv la începutul lui august se va termina înainte de 20 octombrie.

În ultima lună s-au asfaltat deja Gârlași, Ion Băieșu, Bd. N. Bălcescu (tronson Primărie – intersecție Unirii), T. Vladimirescu (tronson Primărie – Ion Băieșu), tronson Primărie – ANAF – rond Episcopie, Ana Ipătescu, Sava Gotul și Arieșului.

Ieri s-a terminat asfaltarea și pe strada Speranței (intersecție Ion Băieșu – cantina Săracilor – str. Verii) și s-a început strada Sculpturii.

În această dimineață se turna mixtura asfaltică pe strada Sculpturii de la Direcția Apelor până la intersecția cu strada Victoriei.

„Astăzi, terminăm și cu strada Sculpturii, vom face și a doua bandă până la intersecția cu Victoriei. Am început pregătirile pentru asfaltare pe strada Victoriei. Vor urma Aurorei și apoi, ultima din acest program Războieni”, ne-a declarat ing,. Daniel Preda de la Urbis Serv.

Pregătiri de asfaltare pe str. Victoriei

Ce se mai pregătește

În condițiile în care termenul inițial de 20 octombrie va fi devansat, se vor ataca până la sfârșitul sezonului, funcție și de vreme, alte străzi.

Primarul Toma a anunțat deja lista următoarelor priorități: Bazalt, Col. Buzoianu (între Bd. Unirii și Bd. Bălcescu), strada Pogonele și Alexandru Marghiloman.

În aceste zile, la primărie, se analizează ordinea în care se vor începe lucrările de pe aceste străzi, urmând ca apoi să să treacă la decopertarea lor.


Str. Viilor, prima asfaltată în 2017

2017 este anul în care în orașul Buzău s-a turnat cel mai mult asfalt după 1989, în prima parte fiind asfaltate străzile Viilor, Rahovei, Aleea Plopilor, intrarea Trans-Bus, Ciucurete și Ciochinescu.


Citește și articolul: Iar accident în această intersecție ? E de neînțeles!

Zilele viitoare se vor anunța și firmele câștigătoare ale celor cinci licitații pentru ultimele 43 de străzi de pământ din Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Iese abur. Iată ce stradă din Buzău s-a asfaltat ieri, care se face azi și care mâine. Alte vești bune pentru șoferi

 • În dorobanți 2 cind se începe strada diminetei e praf și cea care duce printre blocuri către piata e dezastru

  Răspunde
 • Si Dorobanți 1 si 2 sunt distruse. Si cred ca ar fi bine pt locuitori sa fie si ei in rândul lumii. La fel Aleea Sporturilor, una din cele mai circulate din Buzău.

  Răspunde
 • Rezultatele acestui „heirupism” cu asfaltatul asta „de zi si de noapte”, vor incepe sa se vada bine in primavara lui 2018.Dupa ce trece iarna.Desi prin unele locuri au inceput deja sa se vada:la intersectia bd.Unirii cu str. Ciucurete,langa trecerea de pietoni din dreptul gurii de canal (pe mijlocul strazii), deja a inceput sa se formeze o gaura in asfaltul nou turnat. „Calitate” domnule,ce mai! Iar aia cu vopsitul unor treceri de pietoni cu rosu,este precum zicala aia cu „afara e vopsit gardu,inauntru leopardul”! Poate ca o sa para unor fanatici PSD-isti sau toma-pupin……, ca eu caut doar nod in papura,dar de „realizari marete” de acest fel este plina Romania.Si toate,sub conducerea inteleapta a scamatorilor PSD si a „specialistilor si gospodarilor” din randurile lor,numiti in functii administrative.Cu asemenea „realizari” si cu PSD in frunte vom avea „succesuri” multe! Pe langa drum,pe langa gropi,pe langa drum,pe langa gropi,………….!

  Răspunde
 • În micro 14 cind se asfaltează? Nu sa asfaltat nimic de citiva ani doar sa peticit și acum arata ca după bombardament la veche posta în spate spre spital este dezastru

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.