Ieșire nervoasă a tinerei care a produs accidentul de pe Bd. Bălcescu: „Tăceți draq oameni prosti. Am experiență 4 ani. Să vă dea D-zeu la fiecare așa ceva”

Probabil scosă din fire de comentariile insultătoare la adresa ei de pe rețelele de socializare, Alina Niță (vezi foto), șoferița de 23 de ani care a produs vineri seară accidentul de pe Bd. N. Bălcescu a avut la rându-i o postare regretabilă pe facebook.

Aceasta le-a cerut buzoienilor să nu-și mai dea cu părerea și a precizat că în cei 4 ani de când are carnet nu a mai produs vreun alt accident:  

Alinutza Niță: „Fa taci draq si tu din gura de oameni prostii ce va mai dati voi cu parerea,am experienta 4 ani sa sti fara nici un accudent si 2 anu de condus in anglia.asa ca taceti draq.sa va dea Dumnezeu la fiecare asa cv sa nu mai aveti pofta de comentat!!!!”

O prietenă de-a Alinei Niță, i-a luat apărarea acesteia în discuția de pe facebook, precizând că șoferița și familia acesteia regretă accidentul și că trec prin clipe grele: 

Yeltekin M. Alexandra „Fa nebunelor zici ca erati voi acolo de comentati atata da sunteti prea proaste pentru secolu asta😉😉 ziaristii mereu infloresc asa ca numai comentati ca nu sunteti in masura sa va amuzati atata ca va da Dumnezeu dupa inima voastra. Sa va dea Dumnezeu celor care i-ati vorbit de rau dupa inima si glumele voastre😉 nu stiti prin ce trec ei in momentul de fata doar noi familia stim in ce hal sunt ei!!!! Dar asa sunt romanii orice ai face nu le poti inchide gura”

O martoră a accidentului a spus că șoferița de 23 de ani mergea cu viteză și că a încercat o depășire periculoasă înainte de a scăpa BMW-ul de sub control. 

Mihaela Tanase: „Trebuia sa asculti sunetul motorului cand Alinuta accelera si mergea ca pe o pista de Formula 1 si de altfel sa auzi tipetele oamenilor, atunci nu ai mai comenta, probabil voia sa se dea in spectacol si sa atraga privirile….a reusit! Accidentul s-a produs la 30 m in fata mea, eram pe bulevard. Am vazut cum a scapat masina de sub control incercand sa faca o depasire, desi nu avea cum sa efectueze depasirea continua sa accelereze. Teribilism este cuvantul potrivit. Incostienta!Ceea ce nu vezi nici tu este faptul ca nu respectati regulile de circulatie măcar în limita BUNULUI SIMT!”.


Viteză pe trecerea de pietoni și depășire pe linia continuă ?

Ce e ciudat la acest accident e că la câțiva metri de locul unde mașina a pătruns pe trotuar există o trecere de pietoni marcată inclusiv cu semnale luminoase, dar și linie continuă înainte și după trecerea de pietoni. 

Fie că tânăra n-a văzut aceste elemente din cauza vitezei, fie din inconștiență sau teribilism n-a ținut cont de ele.  

La fel de posibil e că deși spune că are permis de patru ani, tânăra n-a condus constant în această perioadă și, de aceea, dificultățile de a controla autoturismul. Lipsa de îndemânare, de experiență în combinație cu viteza și neatenția sunt o combinație ce poate fi adesea letală pe șosea.

Șoferița trebuie să spună mulțumesc că toată această tărășenie s-a soldat doar cu un picior rupt al pietonului acroșat pe trotuar.

Tânăra de 23 de ani este coafeză și deține un salon pe strada Libertății, vizavi de Colegiul BP Hasdeu.


Are o pasiune pentru viteza la volan ?

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o postare a Alinei Niță în care tânăra șoferiță de 23 de ani face apologia vitezei la volan. Fotografia din postare vorbește despre chinul unor șoferi de a merge regulamentar, despre frustrarea că pot fi depășiți în trafic, dar și despre călcarea pedalei de accelerație până la 179 km/h. 

Citește și articolul: Radu Banciu, laude la adresa unui buzoian: „E un tip foarte inteligent. Talentul său e remarcabil”

Să sperăm că postarea a fost doar o glumă și că tânăra noastră concitadină nu este o aspirantă la titlul de participantă la concursurile de raliu (de pe stradă).  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

18 comentarii la „Ieșire nervoasă a tinerei care a produs accidentul de pe Bd. Bălcescu: „Tăceți draq oameni prosti. Am experiență 4 ani. Să vă dea D-zeu la fiecare așa ceva”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.