„Îi ducea geanta lui Bâgiu! L-a condus până la pușcărie!”

„Domnul Toma nu mă bagă în seamă, nu vrea să poarte un dialog cu mine”. E una din plângerile din ultimul an, rostite constant în mass-media locală de șeful PNL Buzău.

Surpriză, ieri, Toma l-a băgat, în sfârșit, în seamă pe Gabriel Avrămescu în emisiune la Focus TV.

„Ce pot să spun despre el ? Îi ducea geanta lui Bâgiu. L-a condus până la pușcărie. Domnul Avrămescu, marele liberal care a lucrat doar la stat. Înainte să plece la Galați a venit la mine să-i dau un loc de muncă. Să nu-mi mai de el mie indicație că n-a realizat în viață nici 5% din ce am făcut eu”.

Ulterior, Avrămescu i-a dat, la același post tv, replica lui Toma:

„Da, eu n-am experiența domnului Toma, n-am falimentat atâtea firme ca dânsul. Că m-am dus la el să mă angajez e o minciună, să prezinte probe. N-am nicio zi lipsă pe cartea de muncă, în 2013 când am plecat la Galați am făcut-o direct de la Prefectura Buzău. O mizerie e și că i-aș fi dus eu geanta lui Bâgiu până la pușcărie. Eram la Galați atunci, n-aveam cum. Domnul Toma mă confundă, altcineva, e la PSD acum, a făcut-o”.

Ce va urma ?

Dacă până ieri Toma a tot încasat, cu stoicism aproape, fără să zică nimic, primarul a anunțat că de acum îi va răspunde „politic” lui Avrămescu, „doar sunt președintele PSD Buzău pe municipiu”.

Lui Avrămescu îi convine, asta aștepta demult, inclusiv presa locală și o parte din public vor fi mulțumite, „să fie show”.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Îi ducea geanta lui Bâgiu! L-a condus până la pușcărie!”

 • Toma are dreptatea lui. Prea mulți bugetari la liberali. Și unde mai pui că o ard cu privatizarea, cu piața liberă și alte năzdrăvănii. De ce nu se revoltă liberalii că Petrom a fost naționalizat, a trecut de la statul român la statul austriac, și nu s-a privatizat adică să treacă la un privat?

  Răspunde
 • Lasa ca si Ciolacu ii ducea trena lui Boscodeala si uite ce departe a ajuns…
  Cat despre politicienii si partiledele din Buzau, toti sunt o apa si-un pamant..

  Răspunde
 • Toma are dreptate legat de Avramescu… Insa de ce nu ne spune si cum a luat el metalurgica la doar 30 de ani? Trena carui secu a dus?!?

  Răspunde
 • Se pare ca Toma deranjeaza ca face in orasul acesta, anumite schimbări. Mai nou Avramescu si-a pus marionete sa ii bage bete in roate primarului. M-as bucura sa ne spuna primarul, cine a fost cel care a făcut acea plângere care au blocat banii pentru modernizarea celor trei bulevarde. Da, acum sa nu imi sariti in cap, ca Toma a blocat orașul, ca nu face nimic. Eu raman la ideea ca va termina ce a început si va arata bine la sfârșitul acestor lucrări. Trebuie sa gandim pozitiv. Da, sunt blocaje si eu consider ca trebuia făcute le rand aceste lucrări, dar daca au fost începute toate, se vor termina toate la un moment dat, poate anul asta, poate in primăvara din anul viitor.

  Răspunde
 • Dacă eram Toma și am ales drumul circului, mă întrebam public cam ce experiență l-a recomandat, dintr-o funcție de excuție, adică subaltern într-un birou de la ”Casa Albă” buzoiană, să fie numit director într-o altă instituție, nouă, cu activitate total diferită, în alt județ. Director administrativ. Apoi, tot eu, Toma, m-aș întreba, ”deci cam ce să discut eu cu acest om”, când abia dacă a deschis gura în Parlament iar la Buzău a vegheat profund un rond, la Spătaru. Într-un an și jumătate de încasat simbrie. A, și a schimbat un inspector școlar cu o alta, blondă. Păi…!!?

  Răspunde
 • Dau dracului toate doctrinele politice ! Liberalul Avramescu a lucrat numai la stat , iar social democratul Toma a avut o afacere ! Partidele sunt grupuri de mafioti !

  Răspunde
 • Ceartă, ceartă dar firmele, din jurul lui Avramescu sunt abonate la contracte cu statul si mai ales firma Solnet – rupe in tot judetul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.