Îi ia naiba p-știa de la Trans Bus!

Vai de ei! E vorba de angajații și firma Trans Bus, făcuți praf de închiderile și deschiderile gimnaziilor și liceelor de pe o zi pe alta.

Acu’ 10-12 zile, cei de la Trans Bus au fost nimiciți pe facebook și în mass-media locală din pricina aglomerației din autobuze. Aglomerație provocată în mare parte datorită miilor de elevi de gimnaziu și liceu (din rural și oraș) care au luat cu asalt autobuzele spre oraș.

Astăzi, inspectoratul școlar a anunțat că de luni (CLICK AICI) se închid din nou gimnaziile și liceele din orașul Buzău. Iar de luni, Trans Bus va fi numai bun de criticat din nou – pentru că trimite pe traseu autobuze goale!

Iar apoi, peste câteva zile, dacă Trans Bus le va scoate – ca să fie rentabil, hop, Buzăul va trece iar în scenariul verde, iar mii de copiii se vor năpusti de pe o zi pe alta către autobuzele Trans-Bus.

În concluzie, în zilele astea de nebunie, numai dispecer la Trans Bus să nu fii!

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Îi ia naiba p-știa de la Trans Bus!

 • Bună seara!
  Stimați buzoieni și primar Toma:
  Pun o simplă întrebare :
  De ce RAM BUZĂU nu a mai putut funcționa si furniza energie termică, fiind subvenționat, dar TRANS BUS (care de aproape un an plimbă zeci de autobuze zilnic in rural plus oraș goale goale) este subvenționat de mine ca buzoian??? Ce treabă are primar Toma de la Buzău cu, comunele din județ???A rezolvat toată asfaltarea in acest oraș și lipsea transportul???
  Au pus pe chituci acei patroni de maxitaxi care functionau din încasări fără subvenții, dar vor să subventioneze (CJ si ADI BUZAU) TRANS BUS, DE CE??? STIMATE DOMN NEAGU SI PREFECTURA BUZĂU, ROG ATENȚIE MAXIMĂ PT CĂ LA UN MOMENT DAT, SE VOR TREZI OAMENII ȘI /SAU AUTORITĂȚILE ABILITATE ȘI VA IEȘI CU DOSARE PENALE!
  DEASEMENEA SUPUN ATENȚIEI PROMISIUNILE VERSUS NEREALIZĂRILE PRIMARULUI TOMA!
  Apropo, primarul vrea sa nu mai poluam orașul, am mers să innoiesc contractul la COMPANIA DE APA, cu bicicleta, am rugat doamna de la pază sa imi păzească bicicleta, că nu au avut bani pt un suport pt biciclete… Asta e România! Si apa otrăvită, scumpă etc etc… Plătim în continuare pierderile…
  Cu respect Nelu Vasilache!

 • Saracii patroni de Maxi Taxi…., adica acele jeguri ambulante, ruginite, tehnic la pamant, burdusite cu oameni ca la targul de animale, unde evaziunea era endemica….
  Saracii….
  Ntz…ntz…ntz…., ma duc sa plang putin acum, va rog scuzati-ma dle Vasilache…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.