„Îi solicităm daune pt. informațiile false publicate”. Prost pică și Curtea de Conturi Buzău

Trans Bus a anunțat azi într-un comunicat de presă că îi va cere daune candidatului C-tin Florescu pentru că „a produs prejudicii de imagine societății de transport prin publicarea unor informații false”.

Prost pică și Curtea de Conturi Buzău al cărei raport – de care s-a folosit Florescu – a fost desființat de Curtea de Conturi București

Lui Florescu i se bate obrazul și pentru o altă minciună colportată, cum că între directorul Toader și primarul Toma ar exista o relație de rudenie.

„Și aceasta este tot o invenţie a dlui Florescu, afirmată de atâtea ori, dar fără a fi dovedită vreodată.Aşa cum am precizat în nenumărate rînduri, nu există nicio relaţie de rudenie/cumătrie între directorul executiv al TRANS BUS SA şi dl. primar Toma”.

Vezi mai jos comunicatul Trans Bus (CLICK pe săgeată pt. pagina a doua) și apoi postarea fostului judecător.

Comunicat-de-presa-18-Sept

loading...

8 comentarii la „„Îi solicităm daune pt. informațiile false publicate”. Prost pică și Curtea de Conturi Buzău

 • Domnul judecator, dupa chipul si asemanarea lui Mocanu! Trist că un magistrat se comporta astfel in campania electorala. Jenant!

 • Domnul Florescu habar nu are din partea cărui partid candideaza la primărie.
  Acum sa vada si BUZOIENII cine a reprezentat legea cine judeca procesele la Buzau.oricum domnul Toma iese primar.ei se leaga de orice numai poate poate sa obtina si ei ceva voturi.dar se pare ca visează la cai verzi pe pereti.
  Sa stea linistit domnul Florescu sa.si mănânce pensia de 30.000 de lei pe care oricum nu o merita.bafta la alegeri in 2024 ca oricum acum nu are nici o sansa marele magistrat.

 • Aşa mă, daţi-l în judecată… Să vă plătească daune, că doar are de unde… La pensia lui NESIMŢITĂ de 30.000 de lei (oaaaau, oare chiar atât să aibă ?????!! eu credeam că are undeva în jur de 15.000, şi asta prin 2016)…. Şi 15.000 e o pensie imensă, darămite 30.000 ???! Asta e mai mult decât nesimţire, deja e ceva prea greţos !!!!
  Greaţă amplificată şi de mutra lui prezentă pe panourile electorale, după cum i-am zărit-o şi azi, când treceam cu maşina pe la Sala Sporturilor… Judecăcurul ăsta ce se vrea primar a ajuns să aibă panouri mai mari ca ale lui Toma !

 • Tomiță nu are adversar la aceste alegeri…

 • O singură personalitate locală, dacă s-ar decide să candideze, l-ar zdrobi pe Toma fără drept de apel . Această personalitate se identifică sub nickname-ul de “tov Leo”…dar tot electoratul recunoaște sub această etichetă pe marele șobolan roșu, erou al muncii socialiste, comunist de frunte ( numai până în 21 Dec ’89 când “întoarce armele”)…erou al “revoluției” și, nu în ultimul rând, înțeleptul suprem al acestui forum.
  Mare noroc are Tomiță….

 • Astia de la Transbus dupa ce ca sunt total neprofesionisti in limbaj oficial folosind o companie de stat pentru a transmite mesaje personale de razbunare, mai sunt si lipsiti de inteligenta, confirmand in acel comunicat ca ceea ce a spus acel Florescu e adevarat, primaria a facut o gaura de 66 miliarde in buget prin suveica Transbus pe care acum trebuie sa o plateasca din banii populatiei care va avea iar taxele marite pentru a se acoperi gaurile facute in buget.
  Avea dreptate si guvernul cand nu a mai alocat fonduri la rectificare catre primaria Buzau, ci probabil si de teama ca dupa ce se va vedea Primaria Buzau cu fondurile in cont imediat le vor face sa dispara pe alte suveici si vor acumula datorii si mai mari.
  E cumva corecta gandirea, cand ai ca primarie datorii de miliarde de lei facute din suveici din pix, ce incredere sa mai am sa iti dau alti bani pe mana care te vor ajuta sa justifici indatorarea si mai mare prin suveici din pix?
  Sa nu uitam ca datoriile sunt chiar catre stat, ca nu si-au platit datoriile catre stat, iar acum se vaita ca statul, prin guvern nu le mai da din bugetul de stat ajutoare de stat desi ei n-au platit nimic la bugetul de stat ani de zile si au ramas cu banii in vistieria locala de unde au disparut pe tot felul de smecherii facute cu firme de casa.

 • @Dorin
  Ati ramas in epoca veche, suntem in 2020, primar Toma C. Buna dimineata si aterizare ușoară!

 • Când vine vorba despre alegeri,mai că mă ia greața. Credeam că am scăpat de acești ” Iuda”, vânzători de țară și mâncători de #$@&. Ce nu vă convine,dl. Jude,de tot inventați basme ? Că orașul ăsta încearcă să se dreagă , după atâta vreme? Că există transparență în toate deciziile ,privind orice modificare zonală, că ne îndreptăm cu pași repezi spre civilizație? Nu aveți minimum de bun simț, v-ați făcut singur de rușine,căci adevărată vorba:”fiecare pasere, pe limba ei piere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.