Îi va răspunde Toma la fel ?

Fotografia de mai sus a fost surprinsă ieri la meciul de handbal fete de la Buzău.

Dacă Toma și Ciolacu au fost și la meciul din urmă cu două săptămâni, acestora li s-a adăugat ieri și Emanoil Neagu.

Neagu la handbal fete, după Sebastian Radu, Ionuț Apostu și soția primarului

Noima acestei întâmplări e că Neagu n-a avut vreun orgoliu în a boicota (sau a trata cu indiferență) partida echipei Primăriei Buzău.

Asta deoarece există printre unii microbiști din Buzău ideea de a se poziționa fie de partea echipei de handbal fete (a Primăriei), fie de cea de băieți (a CJ Buzău) și de o trata cu adversitate pe cealaltă.

Iată că Neagu, venind la meci și susținând pe SCM Gloria, a dat dovadă de înțelepciune. Ambele echipe sunt ale Buzăului și trebuie susținute deopotrivă.

Rămâne acum de văzut și dacă Toma va răspunde la fel. Miercuri, echipa de handbal băieți a Buzăului va întâlni de la ora 17.00 la Sala Sporturilor pe „U” Cluj.

E drept că echipa de băieți are acest impediment, de a-și disputa partidele în zilele lucrătoare, când unii dintre buzoieni nu reușesc să-și facă timp pentru a veni la sală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cine e de vină: copiii sau femeia ? Iată VIDEO CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Îi va răspunde Toma la fel ?

  • Oameni buni, văd că vă place să jigniți! Țăranii sunt oameni harnici, respectuoși! Același lucru pot spune și despre orășeni!Un singur lucru nu doriți să înțelegeți, faceți deosebire între oameni, indiferent că este țăran sau orășean când ești OM (in adevăratul înțeles al cuvântului) ramii OM, chiar dacă ești de la țară sau de la oraș!Mai întâi uitati-va in ograda d-voastră și constatați cum stau lucrurile!Spor la lucru să aveți!

  • Draga anonimule, din devenirea ta ca om sau ca individ, face parte si sa inveti sa scrii. Vad ca nu prea le ai la acest capitol.
    In sfarsit…… despre personajul la care faceau referire antevorbitorii tai, afla ca este agresiv, vulgar, lipsit de empatie si consideratie pentru ceilalti oameni in general. Isi vede doar propriul interes si calca pe cadavre pentru a si-l realiza.

  • Domnule Melnic, vă rog fiți mai concret,unde am greșit? Poate așa învăț și eu……!

  • Domnule Melnic, când spuneți,, ceilalți oameni” la cine vă referiți?Eu nu vă contrazic în caracterizarea făcută pentru că nu cunosc persoana in cauză.Daca strădania este pentru o cauză nobilă și rezultatul este unul pozitiv, felul de manifestare este scuzabil….!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.