emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

„Îl felicit pe Titel de la Mărăcineni. Ce bine a luminat podul! Totuși, am văzut o problemă”

Așa a arătat aseară și apoi toată noaptea podul închis de la Mărăcineni.

Iluminat ideal pentru ca muncitorii de la pod să poată lucra inclusiv la schimbul trei.

Faptul ne-a fost relevat de viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu:

„Am venit aseară de undeva de pe Valea Slănicului înspre Buzău. Uitându-mă spre podul închis, mi-a atras atenția cât de bine era luminat. O feerie, era aproape ca ziua. Îl felicit pe Titel de la Mărăcineni pentru ce treabă a făcut. Dar mi-a mai atras atenția ceva. Că pe pod nu lucra nimeni. Nu era niciun muncitor. Glumind puțin, mă gândesc, ca să nu se cheltuie degeaba cu iluminarea podului, să organizăm un festival. Teatru, dansuri, spectacole, ceva. Să vină lumea, că e frumos”, a povestit Ionuț Apostu.

De iluminarea podului s-a ocupat – bine și repede – Primăria din Mărăcineni.

„Avem iluminată breteaua de sub pod. Am legate acele proiectoare la rețeaua de sub pod care e conectată la rându-i la iluminatul public din Mărăcineni”, a explicat C-tin Dumitru, city-manager la Mărăcineni.

Prefectul Carmen Ichim le-a impus celor două primării (Buzău și Mărăcineni) care măginesc podul să asigure iluminatul și pe timp de noapte astfel încât muncitorii să poată lucra în toate cele trei schimburi.

Citește și articolul: „Nu-i de adevărat”. Mâine, decizie importantă în privința reparării podului! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Îl felicit pe Titel de la Mărăcineni. Ce bine a luminat podul! Totuși, am văzut o problemă”

  • Vedem în fiecare zi aceiași delăsare din partea autorităților în timp ce noi ne irosim banii pe carburant stand la cozi interminabile. Asta-i România!

  • cine vreti sa lucreze noaptea cand firmele lui peste prajit n-au oameni sa lucreze macar ziua !!Majoritatea firmelor au avut grija de directori,directorasi,secretare,contabili si juristi si putin le-a pasat de angajatii de rand care acum muncesc in europa pe bani adevarati.

  • Firma e celebra si pentru faptul ca plateste bine la bugetarii ce acorda contracte banoase din bani publici.

  • Ce muncitori sa lucreze noaptea? Se plătește dublu noaptea…De unde atâția bani

  • A luminat podul pentru societatea lui fiusu.Si asa zisul vice primar cum sa nu zica si el ceva ca doar sunt din aceeas gasca vreau sa spun CLOACA.In mandatul asta nu am auzit o data de primarul Maracineniului tot maleanu este pomenit in tot si toate ,bineinteles nimic concret pentru ca vesnicul gogu mincinosu atat poate ajutat de unciolacu de nasica lui mafam prefect si …..salut!

  • În ritmul ăsta o sa termine podul in 20-20.

  • Nu-l cunosc pe Titel asta al vostru fiind dintr-o alta localitate din Romania dar eu i-l percep ca un vulpoi inteligent. Cred ca a invatat multe si de la Traian Basescu de pe vremea cand acesta din urma se interesa aproape zilnic de stadiul lucrarilor la Podul daramat. Nu este exclus ca Titel sa-l sune personal pe Basescu ca sa-i mai ceara parerea. Cat curent poate sa coste iluminarea podului de la Maracineni ca doar nu este un stadion? O nimica toata. Daca face un pic de economie la iluminatul stradal din Maracineni atunci s-a scos. Avand podul iluminat, Titel poate la orice ora din zi si din noapte sa faca presiuni asupra companiei ce repara podul sa bage viteza la reparatii. Titele, tata, esti tare, frate!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.