Ilie Stan: „De-aș fi știut…”. O săgeată înspre Metalul

„N-am știut de această rivalitate cu Metalul. Atunci am aflat, în timpul meciului. De-aș fi știut, aș fi băgat din titulari ca să câștig meciul”, a spus Ilie Stan în conferință de presă.

„Chiar mă interesa Cupa României. Voiam să aducem la Buzău o echipă de prima ligă. Din păcate nu s-a putut, ne-a scos Metalul”, a continuat Ilie Stan care a trimis două săgeți. Prima către jucătorii săi:

„M-a deranjat evoluția rezervelor. Trebuia să câștige meciul. Unul a mai luat și roșu.Unora nu le convine că sunt rezerve, dar, uite, când i-am băgat, au jucat prost și au luat bătaie. La iarnă, în pauză, va cerne sita. Unii vor pleca, alții vor veni”.

A doua săgeată a fost trimisă alături, la vecinii de la Metalul:

„N-au vrut să jucăm pe Gloria, pe gazon adevărat. M-am dus la ei, le-am propus să jucăm stadionul mare, dar au bălmăjit-o. Mi-am dat seama că nu vor. Ai mei nu sunt obișnuiți cu sinteticul, ăla nu prea mai e fotbal”, a spus Ilie Stan:

De partea cealaltă, într-o declarație către Campus TV, Vali Stan, antrenorul Metalului, a negat că s-a opus: „Am fi jucat pe Gloria, dar am pus condiția ca Gloria să suporte cheltuielile legate de organizarea meciului. Apoi, mi s-a transmis că nu se poate, că nu permite federația”.

După Gloria, Metalul a învins în prelungiri și pe CSM Focșani. În turul următor, echipa lui Vali Stan va întâlni la Buzău pe Csikszereda

Altfel, Gloria joacă mâine în Crâng, de la ora 11.00, cu Daco Getica, fosta Juventus București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.