Ilie Stan, decizie DURĂ. Păreri împărțite printre suporteri – buzoienii.ro

Nu mai puțin de 16 jucători din lotul care a reușit promovarea în liga a doua au fost concediați de noul antrenor al Gloriei, Ilie Stan.

Informația publicată în premieră de Buzăul Sportiv a provocat reacții diverse. Unii, cu inima mai caldă, au apreciat măsura nedreaptă, prea dură, prea severă, împotriva unor jucători care au luptat și reușit sezonul precedent promovarea.

Alții, mai reci, dar care se pretind mai realiști, consideră decizia lui Ilie Stan logică și justificată: „Liga a doua, e altă mâncare de pește. Responsabilitatea e la Ilie Stan, omul vrea la promovare nu să fim ciuca bătăilor”

Jucătorii disponibilizați au fost anunțați pe grupul de whatsapp de președintele George Timiș:

Luni ar urma să aibă loc reunirea lotului. Deocamdată s-au făcut publice patru achiziții: portarul Relu Stoian (Sepsi Sf. Gheorghe), fundașul Marius Ioniță (Energeticianul), mijlocașul Valentin Munteanu (Dunărea Călărași) și atacantul Valentin Alexandru (Chindia Târgoviște).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ilie Stan, decizie DURĂ. Păreri împărțite printre suporteri – buzoienii.ro

  • Oare, cei noi veniti vor ,,trage” pentru promovare sau vor dori sa ramana tot in liga 2-a pentru a nu fi si ei dati afara? Cei care au promovat chiar au demonstrat prin rezultate (o singura infrangere in tot campionatul). PS.Speram sa vedem victorii si cu noul antrenor si daca nu o sa avem rezultate,.. o sa zicem ca poate aveau o sansa si cei care reusisera promovarea. Presiunea va fi pe antrenor, fara suparare!

  • Sa faca o echipă legată în joc, nu cred mare greșeală a făcut de a schimbat jucătorii m.ai durează cam 2 ani pînă se cunosc jucători i,s.au mult prinde un sezon.

  • Nu cred că din cei 16 măcar 6 n.ar fi făcut față în B.

  • Pana se vor mai cunoaste si se vor regla relatiile de joc, va mai dura.. pana se va ,,omogeniza” noua echipa!!

  • Va mai dura ceva timp pentru ,,omogenizarea” relatiilor de joc a noilor veniti.. Deci, sa avem rabdare cu noua echipa! HAI, HAI BUZAU !!

  • Oameni buni, ca a venit Ilie este f bine, stie si are experienta. Dl Timis era o mare pacaleala, unde naiba a antrenat el pana la 50 de ani??? In curtea scoli, despre ce vorbim.
    Mari conducatori ai clubului atat de lipsiti de orice logica, au desemnat un agent de jucatori sa faca toate transferurile, si orice jucator care vine , doar prin el sa se faca tranaferul, cum poti face asa ceva? vai de mama lor.

  • Deci Truta, care a jucat in 90% din meciuri, care a pus umarul la promovare, a fost lasat acasa printr-un mesaj pe what’s up, doar pentru ca nu are agent si acel presupus agent, care aduce jucatori, trebuia sa-si vanda marfa ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.