Ilie Stan: „Gloria Buzău e acum cea mai potrivită echipă pentru mine!”. Iată motivele

A ales Gloria Buzău și pentru mama sa. Ca să fie mai aproape de ea.

Puțini din microbiștii buzoieni știu că Ilie Stan e originar din satul Căldărăști, între Pogoanele și Padina. Aici a dat pentru prima dată cu șutul în minge, aici a fost remarcat și transferat la Gloria Buzău, apoi la Steaua. La Căldărăști trăiește încă Anica Stan, mama antrenorului.

sursa foto Prosport. Mama lui Ilie Stan și soacra lui Viorel Ion

„E săraca paralizată. Are grijă de ea o fostă profesoară de-a mea, de acolo din sat. I-am oferit casa doamnei, iar dânsa s-a angajat să o îngrijească. M-am grăbit să accept oferta Gloriei Buzău și pentru că în acest fel voi fi mai aproape de mama, o voi putea vizita mai des”, a spus antrenorul.

Ilie Stan a mai produs o declarație interesantă: „Gloria Buzău e acum cea mai potrivită echipă pentru mine!”.

Dincolo de apropierea față de mamă, antrenorul spune că e motivat și de faptul că „sunt la Buzău, la Gloria, orașul și echipa care m-au lansat în fotbalul mare. În plus, am ajuns la vârsta la care trebuie să fac performanță. Am acum experiența de antrenor necesară, entuziasm, ambiție și foame de rezultate”.

Ilie Stan și-a fixat și un obiectiv ambițios, locurile 1-6, chiar dacă Gloria e nou-promovată. A purces și la întărirea echipei, transferând deja patru jucători. Portarul Relu Stoian (Sepsi Sf. Gheorghe), fundașul Marius Ioniță (Energeticianul), mijlocașul Valentin Munteanu (Dunărea Călărași) și atacantul Valentin Alexandru (Chindia Târgoviște).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ilie Stan: „Gloria Buzău e acum cea mai potrivită echipă pentru mine!”. Iată motivele

  • Te bucuri prematur Stane , e gaura mare la buget in primarie !!!!!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.