Ilie Stan: „Jucătorul mi-a spus că înainte i-a cerut voie arbitrului să iasă”

Arbitrul de centru a fost fluierat în mai multe rânduri de public.

În prima repriză buzoienii au cerut penalty la căderea lui Tucaliuc.

Dacă atunci a lăsat jocul să curgă, centralul a arătat punctul cu var în repriza a doua, la pătrunderea aceluiași Tucaliuc, decizie contestată de oaspeți.

O fază controversată s-a petrecut în min. 82. Fundașul Ioniță a ieșit în afara terenului din cauza unei sângerări. Arbitrul l-a văzut și i-a dat cartonaș galben. La acțiunea următoare, pe un atac periculos al Mioveniului, la o fază destul de confuză, Ioniță s-a împiedicat și a căzut peste adversar. Al doilea galben și roșu, iar Gloria a jucat în inferioritate ultimele 12-13 minute.

„Ioniță mi-a spus că înainte de a ieși i-a cerut voie arbitrului să iasă pentru a opri o sângerare. Jucătorul a rămas apoi mască când arbitrul i-a dat galben pentru că ar fi ieșit fără încuviințarea lui. Și Ghinga mi-a spus că Ioniță ar fi cerut voie înainte. Dar, nu neapărat din cauza arbitrului am pierdut noi azi”, a spus Ilie Stan.

faza la care Ioniță a luat roșu

„Am pierdut pentru că n-am fost lucizi în fața porții. Am avut și ghinion când Vali Alexandru a ratat penalty. Dacă egalam atunci, aveam șanse mari să câștigăm meciul. Chiar dacă am pierdut îmi felicit jucătorii, au avut atitudine, au vrut să câștige, n-au jucat rău. Sunt în mare, mulțumit de jocul echipei. Mergem etapa viitoare să câștigăm la Tg. Jiu”, a adăugat antrenorul.

Vezi mai jos VIDEO cu declarația integrală a antrenorului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

Un comentariu la „Ilie Stan: „Jucătorul mi-a spus că înainte i-a cerut voie arbitrului să iasă”

  • Las-o jos ca macane!Gloria a jucat prost ,haotic!Mioveniul a stat mai bine pe teren!
    ps Auras mi-ai ramas dator cu o explicatie la articolul cu ,,Artileria grea a lui Toma si ….profitul lui Gagu!Sper ca nu esti de aia naimiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.