Ilie Stan: „Jucătorul mi-a spus că înainte i-a cerut voie arbitrului să iasă”

Arbitrul de centru a fost fluierat în mai multe rânduri de public.

În prima repriză buzoienii au cerut penalty la căderea lui Tucaliuc.

Dacă atunci a lăsat jocul să curgă, centralul a arătat punctul cu var în repriza a doua, la pătrunderea aceluiași Tucaliuc, decizie contestată de oaspeți.

O fază controversată s-a petrecut în min. 82. Fundașul Ioniță a ieșit în afara terenului din cauza unei sângerări. Arbitrul l-a văzut și i-a dat cartonaș galben. La acțiunea următoare, pe un atac periculos al Mioveniului, la o fază destul de confuză, Ioniță s-a împiedicat și a căzut peste adversar. Al doilea galben și roșu, iar Gloria a jucat în inferioritate ultimele 12-13 minute.

„Ioniță mi-a spus că înainte de a ieși i-a cerut voie arbitrului să iasă pentru a opri o sângerare. Jucătorul a rămas apoi mască când arbitrul i-a dat galben pentru că ar fi ieșit fără încuviințarea lui. Și Ghinga mi-a spus că Ioniță ar fi cerut voie înainte. Dar, nu neapărat din cauza arbitrului am pierdut noi azi”, a spus Ilie Stan.

faza la care Ioniță a luat roșu

„Am pierdut pentru că n-am fost lucizi în fața porții. Am avut și ghinion când Vali Alexandru a ratat penalty. Dacă egalam atunci, aveam șanse mari să câștigăm meciul. Chiar dacă am pierdut îmi felicit jucătorii, au avut atitudine, au vrut să câștige, n-au jucat rău. Sunt în mare, mulțumit de jocul echipei. Mergem etapa viitoare să câștigăm la Tg. Jiu”, a adăugat antrenorul.

Vezi mai jos VIDEO cu declarația integrală a antrenorului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ilie Stan: „Jucătorul mi-a spus că înainte i-a cerut voie arbitrului să iasă”

  • Las-o jos ca macane!Gloria a jucat prost ,haotic!Mioveniul a stat mai bine pe teren!
    ps Auras mi-ai ramas dator cu o explicatie la articolul cu ,,Artileria grea a lui Toma si ….profitul lui Gagu!Sper ca nu esti de aia naimiti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.