Ilie Stan: „Până azi nimeni n-a câștigat la Miercurea Ciuc. Sper s-o facem noi”

UPDATE: Scor final 1-1. După ce Gloria a condus la pauză,gazdele au egalat în min.54. Ambele echipe au avut apoi șansa victoriei, dar au ratat ocaziile avute.

min.12: Gloria deschide scorul prin extrema Valentin Munteanu. Puțin mai devreme același jucător a ratat deschiderea scorului.

Scor la pauză: 0-1.

Gloria: R. Stoian (cpt.) – Gîţ, M. Ioniţă, Balgiu, Nedelea – Luptak, Bourceanu, Vîlsan – Chipirliu, Val. Munteanu, Val. Alexandru
Rezerve: R. Şerban – Catană, Ceauşel, Pîrcălabu, Tucaliuc, Godin, M. Constantinescu


Niciun meci n-a pierdut Csikszereda pe teren propriu în turul campionatului.

Ciucanii joacă bine acasă, iar din ultimele patru meciuri au câștigat trei (1-0 cu Rapid, Turris și Reșița, plus 0-0, sâmbăta trecută, cu FC Argeș).

„Mergem să câștigăm la Mircurea Ciuc. Știu că va fi greu, dar suntem motivați și optimiști după succesul de luni de la Ploiești. Mai avem astea două meciuri în acest an, azi cu Csikszereda, și apoi cu Ripensia. Dacă le-am câștigat ne-am îmbunătăți bilanțul din 2019”, a comentat Ilie Stan.

Atuul Gloriei e atacul – cu Chipirliu, V. Alexandru și V. Munteanu, iar slăbiciunea apărarea, unde lipsește căpitanul Ghinga și a fost reprofilat închizătorul Balgiu.

Meciul nu va putea fi văzut live (facebook, youtube ori tv) de buzoieni.

În schimb, pe DigiSport de la 11.00 a început România – Spania, la Campionatul Mondial de handbal. Extremă stânga a început Ana Maria Iuganu de la SCM Gloria. România joacă foarte slab și a pierdut meciul încă de la pauză. Spania are 7 goluri avand: 16-9!

Update: România a fost demolată de Spania. S-a terminat 31-16 pentru iberice, într-unul din cele mai slabe meciuri din istoria naționalei.

UPDATE: min.12: Gloria deschide scorul prin extrema Valentin Munteanu. Puțin mai devreme același jucător a ratat deschiderea scorului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.