Ilie Stan, un titular și o rezervă au coronavirus

Gloria joacă mâine în Cupă cu Brăila (la Însurăței), sâmbătă în Crâng cu Pandurii Viitorul Tg. Jiu, miercurea viitoare restanța cu Csikszereda (acasă) și apoi sâmbătă în deplasare la Slatina.

„E cel mai prost moment pentru noi în care virusul putea să ne lovească. Curat ghinion. Antrenorul plus liderul echipei…”, ni s-a plâns un oficial al clubului din Crâng.

Testele la întreg lotul plus stafful tehnic s-au făcut ieri. Astăzi au venit rezultatele. Din păcate, antrenorul principal și doi jucători (un titular și o rezervă, ambii fundași centrali) au avut test pozitiv.

„Din păcate nu ne vom putea folosi de ei cel puțin opt zile. Avem voie să repetăm testele abia peste opt zile, adică marțea viitoare. Pe de altă parte, să sperăm că nu vor apărea și alte cazuri”, a precizat președintele SCM Gloria, Ion Cazan.

Asta ar însemna, în cel mai fericit caz, că Ilie Stan și cei doi jucători ar putea reveni la echipă miercurea viitoare – cu Csikszereda.

Cu Brăila, mâine în Cupă, și sâmbătă cu Viitorul Pandurii, echipa va fi condusă de pe margine de secunzii Robert Panduru și Vasile Tudose.

comunicat-208

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.