Imagine apocaliptică. Cum au găsit localnicii drumul azi dimineață

Imaginea de mai sus este din această dimineață. Așa au găsit localnicii drumul județean 203 K la ieșirea din Mânzălești înspre Lopătari (la începutul muntelui de sare).

Aseară, la ora 20.00 apăruseră crăpăturile:

În timpul nopții crăpăturile s-au mărit, iar drumul a colapsat

Iată, mai jos, și cum arăta drumul înainte de ziua groaznică de ieri (pentru cei care vor să compare, în imagini apare un indicator rutier):

Această porțiune surpată poate fi ocolită pe drumul comunal (DC107) spre platoul Meledic (3-4 km ocol al muntelui de sare), dar pe unde nu pot trece autobuzele și mașinile de tonaj mare.

Problema este că la celălalt capăt al muntelui de sare, la intrare în Lopătari drumul județean a fost înghițit în al doilea loc de Slănic:

Aici nu se poate face deocamdată nimic.

„Nu se poate lucra, apa Slănicului este încă mare. Am încercat noi ieri după-amiază să facem ceva, dar am muncit degeaba că a luat apa ce am lucrat noi”, ne-a declarat Vasile Lefter, primarul din Lopătari.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.