Imagini comice cu „protestatarii”. Acțiune străvezie

Campus TV a difuzat aseară în jurnal imagini cu „protestatarii” împotriva închiderii Școlii nr. 6.

În principal cetățene de etnie rromă, probabil ușor de manipulat de către sforarii din spatele lor.

Cine sunt sforarii ? Câteva cadre didactice și angajați ai școlii, îngrijorați că rămân fără posturi după comasare. Știți bine povestea, școala nu mai e pentru copii, ci pentru profesori și prezervarea sistemului. În multe locuri nu primează educația, ci locurile de muncă și starea de bine a unora.

Uman, profesorii sunt de înțeles. Încearcă să-și păstreze locurile de muncă. Dar trebuie spus (și) acest adevăr, că de fapt ăsta e scopul acestei inițiative

Sforarul principal pare să fie un sindicalist, Matei Ghelase, cel care trage după el ciurda de mămici ușor de manipulat.

La Școala nr. 6 s-a întâmplat în ultimii ani și un fenomen periculos, ținut ascuns de-alde Ghelase. SEGREGARE ETNICĂ. Încet, dar sigur, școala nr. 6 devenea una cu mai puțini elevi, dar exclusiv rromi. Problemă ce își găsise rezolvare prin comasare și mutarea tuturor copiilor (rromi și români) în aceeași școală (nr. 16), în aceleași clase.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „Imagini comice cu „protestatarii”. Acțiune străvezie

 • “Știți bine povestea, școala nu mai e pentru copii, ci în principal pentru profesori. În multe locuri nu primează educația, ci locurile de muncă și starea de bine a unora”. Bai tereaca, cum iti poti permite sa jignesti un intreg corp profesoral. Daca nu erau acei profesori care te-au invatat sa scrii, probabil acum te desfatai cu coada vacii.

 • Răspuns pentru Unul. Mi-ați ridicat mingea la fileu. Numărul profesorilor adevărați, cu har, cultură, stăpâni pe disciplina lor, care să fi însemnat ceva pt. traseul instructiv al elevilor din clasă, a fost regretabil de mic. Am întâlnit, din păcate, mulți modești intelectual, indiferenți, plictisiți, șpăgari, curvari, frustrați, etc. La care se adaugă sistemul strâmb care pune accent pe memoria elevilor (ținere de minte) și teorie, nu pe creativitate, practică, lectură, abilități…

 • Nu are rost să vă mai pierdeţi timpul cu comentarii la articolele tov. Tereacă. Nu merită atenţia. S-a transformat în purtător de cuvânt al Primăriei şi înalţă osanale primarului pentru orice tâmpenie făcută de acesta. Tov. Tereacă nu mai are scrupule şi, la fel ca primarul Toma, calcă pe cadavre. Punct.

 • Ce tare! Au ajuns conaționalii, pe care îi durea în trei litere de tot și de toate, primând doar interesul lor personal, să se preocupe de soarta învățământului național. De unde până unde atâta „enteres” din partea … că nici nu știu cum să le zic, să nu mă ia ăștia cu „descremenarea”

 • Dar sforarii tai care sunt Auras ,de ai putut scrie acest articol plin de voma rasista ? Sterge-l si cere-ti scuze parintilor si copiilor de la scoala 6,care nu fac altceva decat sa utilizeze CAILE LEGALE,daca legea le va da sau nu dreptate ramane de vazut,deocamnadata le-au dat dreptate. Tu insa ai sarit calul deontologiei, PACAT!

 • Aceasta se numeste prostie nu persuasiune! (Metoda didactica de partid).

 • Domnule Crețu, cred că rasiști sunt mai degrabă cei care doresc separarea. Românii la Scoala 16, rromii la Sc. nr. 6. Iar apoi, să fim serioși, părinții sunt folositi de sforari în acest joc. În afară de „școala 16 are scări” nu știu ce să mai zică dacă sunt întrebați de ce vor înapoi.

 • Sforari ??? parca vorbim de vreo manevra oculta politica.. Un articol care face din un protest simplu si firesc o CATASTROFA, SFORARI, Manipulare etc …

  De ce nu sc scrie de proiectele de milioane de euro, inultile, gen Lacul Morilor, Complexe Aqua Parc etc ?

 • Auras,deocamdata UNIFICAREA este ilegala.

 • Raspuns pt dl Cretu: Corect. Atunci de ce mai e nevoie de proteste din astea hilare ?

 • Ba sunteti prosti? Ii doare undeva pe rromii ăștia de scoala! Profesorii sa mai ia o pauza! Daca nu, sa se duca la tara ca si acolo sunt scoli! Si asa o freaca la rece pe bani multi!

 • Ai scris un articol de toata jena domnule ! Eu chiar nu vad motivul pentru care sa jignesti in asa fel oamenii aceia . Au facut asa mare deranj cu protestul lor ? Se pare ca au deranjat daca s-a scris asemenea cuvinte urate la adresa lor ! Rusine sa va fie domnule , nu cred ca era nevoie sa jigniti ! La fel si persoanele care au comentat mai sus , mai presus de toate suntem toti oameni .

 • Tanti Loredana, ii poti lua matale acasa, de crescut, sa te vedem atunci cat ii mai corcolesti cu “drepturili” omului :))))

 • Eu cunosc o situație,in legătură cu o învățătoare a acestei școli și cu un “pui “de naționalitate turcă. A fost “premiant” în toate cele 4 clase,iar când a schimbat schimbat școala , s-a schimbat și “norocul”. “Proaspăt” sosit în noua școală ( n.r.- sc.nr.1)ce să vezi: abia a trecut clasa. Cum naiba sa fii premiant la o școală și submediocru la alta ? Or fi avut niscaiva “viruși” !? Acum au plecat din Buzău (turcii)pesemne că nu poți cumpăra atâția profesori pentru ați face progenitura “doctor”.:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.