Imagini cu mașina scăpată în magazin. Polemică, cine era la volan. Mama sau copilul ?

Un cititor căruia îi mulțumim ne-a trimis fotografii surprinse la câteva secunde după momentul în care autoturismul Hyundai a spart geamurile magazinului.

Continuă polemica dacă la volan s-a aflat băiețelul de patru ani sau mama lui.

„Eu eram în magazinul de lângă când am auzit zgomotul de geam spart. Am ieșit după câteva secunde, mama ținea copilul în brațe și toată lumea comenta ce părinți inconștienți să lase copilul cu cheile în mașină. Am întrebat-o pe mamă unde era dumneaei și mi-a spus că era în mașină.
Dar cei care au văzut totul au spus că la volan era copilul”.

„Doamna din magazinul unde s-a produs impactul era înmărmurită, nu-și putea reveni din șoc. După câteva minute tatăl copilului a pornit mașina și a parcat-o înapoi în parcare. Mașina, culmea, era foarte puțin zgâriată”, ne-a povestit cititorul buzoienii.ro.

Un alt lucru care a mirat e cum de șoferul, care o fi fost el, a reușit să urce pe trotuar întrucât acolo bordura este destul de înaltă.

Cel mai important e însă că mașina nu s-a intersectat cu vreun pieton și nici geamurile căzute n-au accidentat pe nimeni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.