„Imagini de coșmar. Era cu capul strivit!”

Moarte groaznică pentru un buzoian de 43 de ani din comuna Săgeata.

Viorel L. lucra ca motostivuitorist la fabrica de zahăr din Buzău.

Nenorocirea s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.30.

Conform surselor buzoienii.ro, accidentul s-a produs în momentul în care un tir a intrat la încărcare (cu zahăr).

Victima a coborât de pe motostivuitor pentru a-l ghida pe șoferul tirului care dădea cu spatele. Atunci, Viorel L. a fost prins cu capul între tir și perete. Șoferul, din Buzău, nici nu și-a dat seama ce s-a întâmplat. A lăsat tirul la încărcat (așa e procedura) și a plecat. Mai târziu, cineva care a ajuns în zonă a descoperit nenorocirea.

„Imagini de coșmar. Era sânge peste tot. În timpul manevrelor i-a fost prins capul între tir și perete”

Teribilul accident de muncă a produs multă durere în familie (soție, doi copii, fată și băiat, doi frați și o soră), printre prieteni, sătenii din Dâmbroca și colegii de muncă.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Imagini de coșmar. Era cu capul strivit!”

 • E clar că în fabrica asta este ceva în neregulă! Al doilea accident mortal în decurs de câteva luni.

  Răspunde
 • Cei mai periculoși șoferi sunt cei de tir, ei de fapt nu sunt profesioniști, dar sunt feriți de ceilalți participanți la trafic. Bineînțeles că nimeni nu vrea sa intre în coliziune cu un tir și astfel ceilalți șoferi sunt indulgenți cu manevrele nesăbuite făcute de șoferii ,,profesionisti”.

  Răspunde
 • @Radu …. Nu e nimic in neregula ! Un om matur are obligatia sa faca ochii mari cat cepele in fiecare secunda a vietii si sa se fereasca de pericole !
  Daca era vorba de un copil de 2-3 ani, intelegeam, dar in cazul de fata a fost doar neglijenta mortului!

  Răspunde
 • @Bukk

  zona de descarcare ar trebui sa fie suficient de bine organizata astfel incat sa nu fie nevoie de ghidarea soferilor… daca aceasta ar fi necesara ar trebui sa existe metode care sa nu puna viata celrolalti angajati in pericol.

  si soferul de tir este raspunzator fata de manevrele efectuate

  aici avem o problema si cu faptul ca in RO orice angajat este bun la toate si este folosit ca atare . nu se respecta specificul fiecarui post iar daca zici ceva esti zburat imediat …

  Dumnezeu sa il odihneasca .

  Răspunde
 • Lucra da aproape 20 de ani și era foarte priceput îl cunosc de mic ,copil și am fost foarte buni prieteni. Nu trebuia sa coboare de pe moto poate nu se întâmplă. Dumnezeu sa te odihnească în pace prietene drag.

  Răspunde
 • Am lucrat cu el! Un băiat cu caracter bun, , fff bun profesionist (dacă trebuia sa executi repede o lucrare el era indicat sa o faca) , sarea tot timpul în ajutor, motiv pentru care a plătit cu viata!
  Dumnezeu sa.l ierte!!

  Răspunde
 • Nenorociri se intampla…
  Nu este nicio conspiratie.

  De ce, noi ca popor, trebuie sa vedem o conspiratie in orice ?!?!
  Aviz….antivaxerilor.

  Răspunde
 • @Catalin – posibil sa nu ai cu cine sa discuti .. nu ? probabil ai gresit articolul ca nu am citit despre nici o conspiratie
  (CONSPIRÁȚIE, conspirații, s. f. Uneltire îndreptată împotriva (conducătorilor) statului sau a ordinii publice; complot; conjurație. [Var.: (înv.) conspirațiúne s. f.] – Din fr.)

  Răspunde
 • @Catalin : asta nu e conspiratie… e posibil ca managerul fabricii sa scape din vedere anumite aspecte care sa duca spre asemenea accidente. In mod normal personalul ar trebui instruit sa nu isi depaseasca atributiile de serviciu – mai ales cand a fost deja un accident de munca acolo…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.