Imagini scandaloase. Bd. Unirii din Buzău

Imaginile ne-au fost trimise de dna Daniela Marcu, de pe Bd. Unirii din Buzău.

Abia ce plantase – pentru a doua oară în ultimele zile! – trandafiri și garofițe în fața blocului.

„E a doua oară în câteva zile. Prima dată florile au fost efectiv smulse din pământ. Acum, călcate în picioare! Îmi pare rău, am încercat, dar de acum nu voi mai contribui cu nimic pentru înfrumusețarea acestui oraș”, s-a plâns dna Daniela Marcu.

În fața unor asemenea vandali care locuiesc printre noi, pare că totul e inutil. Nici forțele de ordine nu pot face nimic, pentru că nu poți pune paznici, non-stop, la fiecare colț de stradă.

UPDATE: După apariția imaginilor, domnii de la Poliția Locală Buzău au lansat o rugăminte către buzoieni de a furniza informații care pot ajuta la identificarea vandalilor.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Imagini scandaloase. Bd. Unirii din Buzău

 • Ciorile astea își fac veacul în parcarea de la McDonald’s. Duminica i-am alergat eu pentru ca aveau niște crengi în mâini și zgariau toate mașinile care le ieșeau în cale și fix în aceeași zona de unde este filmarea. Sa va uitați pe ora 14 duminica pe camere. Da cine sa ii vadă când politia se uita doar dacă porți masca.

 • La ce ora sa petrecut fapta?
  Nu cumva după ora 22?
  Politia ce face?

 • Politia locala doarme tot timpul.
  Rasuna Balcescu de batutul covoarelor, e dezastru… daca ar patrula macar si s-ar lua dupa zgomot ar ajunge la cei care incalca legislatia (locala, macar).
  Dar nu vezi picior de politist.
  Nu mai spun ca am vazut politisti care nici macar nu stiu ca pe trotuar se circula tot de dreapta, ca pe sosea.

 • Daca Politia locală ii caută, ii pot gasi de obicei in statia Big Unirii sud după ora 21.Sunt minori tigani,probabil din simileasca,care cerșesc prin oras.Desigur ca sunt prezenti si după ora 22,dar nimeni nu ii intreaba nimic. Politia,Protectia Minorilor,cu ce se ocupă?

 • Animale! Iar gardienii publici….vai si de ei!

 • Ultima data cand i am vazut erau la semaforul de la Mc si unul dintre ei a venit la mine la geam tipand cica sa ma sperie. Dupa mai are si tupeu sa ceara bani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.