Imagini superbe cu drumul asfaltat spre Bisoca

Imagini spectaculoase surprinse azi de cunoscutul vlogger buzoian Radu Iftinoiu, promotor al turismului buzoian.

Linia neagră care șerpuiește pe creasta dealului e drumul județean recent asfaltat dintre Sărulești și Bisoca:

Asfaltarea acestui drum, de la V. Vodă spre Sărulești și Bisoca, poate fi considerată realizarea nr. 1 din acest an la Buzău. De mare ajutor pentru localnici și pentru turismul din jud. Buzău.

CJ Buzău a asfaltat cu bani europeni și drumul județean de la Mărăcineni la Podu Muncii, iar anul viitor ar putea începe lucrările de la Podu Muncii până la Lopătari, tot în cadrul unui proiect pe fonduri europene.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Imagini superbe cu drumul asfaltat spre Bisoca

 • Este realizarea ultimilor 33 d ani. Drumul ăsta și cu podul spre Vadu Pașii, cele mai mari rușini ale capitalismului, așa cum l-au înțeles ”politicienii de Buzău”.
  Sper doar că nu va fi la fel de practicabil precum ”transalpina” de la Monteoru sau drumul spre singurul obiectiv turistic al județului, Pâclele, și acum e treabă serioasă și permanentă!

  Răspunde
 • MT daca a fost turnat si stratul de uzura si nu o sa-l tranziteze la greu camioanele cu lemne e posibil sa tina daca nu nu v om bucra de el max 6 luni ( merg destul de des in zona si stiu ce zic)

  Răspunde
  • Ioaneeee
   Dacă mergi destul de des în zonă, știi clar că nu a fost turnat stratul dd uzură și de asemenea știi și că este de o calitate f precară. S-au grăbit doar să ia banii atât!!!
   Să ne ia ochii înainte de alegeri. A se vedea că a durat 4-5 ani si tot un sector nu este nici măcar început.

   Răspunde
 • Și ce turism se poate face in zona? Ce văd acolo? Exista cazări serioase? O mâncare comestibila? Pentru ce ar face cineva zeci/sute de km?

  Răspunde
 • Era necesar acest drum pentru hotii de lemne si borfasii care fura bani de la stat cu astfel de ……”realizari”.Nu va trece mult timp si borfasii de la prefectura,consiliul judetea si primarii din Vintila Voda,Sarulesti ,Bisoca vor incepe „naveta” la DNA pentru a da „cu subsemnatul si explicatii ” despre batjocura asta.Tereaca,ai curaj sa pui pariu ca se vor dovedi reale aceste „preziceri”?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.