Imaginile care-i plac deputatei Ionela Dobrică în orașul Buzău (P)

În curând, pe străzile Buzăului vor circula primele 9 autobuze electrice. Acestea sunt achiziționate pe fonduri europene și vor fi introduse pe linia 10. În a doua tranșă, alte 10 autobuze electrice – tot pe fonduri europene – vor ajunge în Buzău, probabil anul viitor.

„Buzăul devine unul dintre cele mai europene orașe din România Una dintre caracteristicile comune ale orașelor performante, europene, este atenția crescută cu care este tratat transportul alternativ. Mă bucur, așadar, să observ că Buzăul se înscrie și el pe lista orașelor care demonstrează că vor să lupte activ cu una dintre cele mai mari provocări ale secolului XXI – poluarea”, a declarat Ionela Dobrică.

Deputatul PSD Buzău salută și atenția sporită care se acordă în Buzău înființării pistelor de bicicliști. După Aleile Căprioarei și Mistrețului din Parcul Crâng, zilele viitoare se va face marcajul și pe Bd. N. Bălcescu, sectorul dintre Prefectură și Poarta Crângului.

O altă informație bine primită e suma ce urmează să ajungă la Buzău pentru investiții din fonduri europene:

„Administrația locală a înțeles că un oraș din România nu poate deveni cu adevărat european fără ajutorul fondurilor europene. Dacă vă uitați pe statistici, veți vedea că Buzăul e campion la atragerea de fonduri UE, proiectele depuse și contractele încheiate depășind 60 de milioane de euro. Tocmai de aceea, am încredere în domnul primar Constantin Toma, atunci când spune că obiectivul dumnealui este ca Buzăul să devină cel mai important oraș din sud-estul României”, a adăugat Ionela Dobrică.


„Locul fiecărui #român este în Uniunea Europeană. O Uniune în care să beneficieze de aceleași avantaje, #drepturi#standarde și chiar obligații precum concetățenii săi europeni”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Imaginile care-i plac deputatei Ionela Dobrică în orașul Buzău (P)

  • A vorbit, dar nu a spus mare lucru. Nu de vorbe avem nevoie, ci de fapte.

  • “Cetățenii”, ăștia europeni, de care vorbiți vor avea locuri de parcare destule? Sau se vor bate la licitațiile Primăriei, cu cei cu bani negrii din evaziune pe sume exorbitante, de parcă ai cumpăra cu carte funciara cei aproximativ 8m de parcare! Asta e orașul European de care vorbiți!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.