Imaginile zilei la Buzău. Filmare de la balcon

Imaginile nu sunt foarte clare, dar se poate înțelege ce se întâmplă.

Muncitorii indieni care lucrează la restaurarea liceului Eminescu au încins pe terenul de sport, în timpul liber, o partidă de crichet.

Imaginile au fost filmate de un buzoian de la balcon

Primii 25 de muncitori indieni au ajuns în octombrie anul trecut la Buzău. Ei au fost aduși de firma care lucrează la renovarea Liceului Eminescu.

În India crichetul este mai popular decât fotbalul. Este sportul național și se joacă pe toate tăpșanele.

Există o rivalitate teribilă cu Pakistanul, iar meciurile dintre cele două țări strâng cele mai mari audiențe tv.

Crichetul este, în general, un sport de echipă foarte popular în țările Commonwealth-ului. Oficial, se joacă între 2 echipe a câte 11 jucători, dar se poate încinge, ca la noi, o miuță și cu mai puțini.

În timp ce o echipă bate mingea, încercând să realizeze cât mai multe alergături (în engleză runs), un jucător de la cealaltă echipă aruncă mingea (bowler), făcând asta astfel încât să i-o dea jucătorului care o prinde (din spatele celui care o bate) și împiedicând echipa oponentă să marcheze alergături. Este asemănător cu baseball-ul american.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Imaginile zilei la Buzău. Filmare de la balcon

  • Oina, sportul național al românilor, seamănă mult cu crichetul și e cu mult mai vechi. Din păcate a fost abandonat, doar cei trecuți de 60-70 de ani își mai amintesc că jucau oina pe ulițele satelor.

  • Tragedie era daca se anunțau decese sau noi contaminării, nu o pauza a unor muncitori care cotizeaza la buget. Pentru ca asa suna stirea dvs., a tragedie. Si cameramanul, ce făcea pe balcon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.