„Îmi cer scuze și vă mulțumesc pentru înțelegere”

„Buză ziua, dragi buzoieni, pentru că e o zi bună”.

Așa și-a început azi primarul Toma mesajul informativ de trei minute la adresa buzoienilor.

Cllipul video a fost filmat la PT4 din Dorobanți I, acolo unde după-amiază a fost pus în funcțiune cazanul care va asigura apă caldă buzoienilor (pentru robinet și calorifere).

Edilul și-a cerut scuze buzoienilor branșați la RAM pentru neplăcerea de a fi stat fără apă caldă nouă zile și le-a mulțumit pentru înțelegere celor aproximativ șase mii de familii.

Apa calda din nou la Buzau!!!

Publicată de Constantin Toma pe Vineri, 30 august 2019

La această oră, cazanul încălzește deja apa, dar va mai dura câteva ore până când va ajunge și în casele oamenilor, întrucât trebuie încălzită și apa din întreg sistemul de distribuție.

UPDATE: ora 21.00: Deocamdată, din informațiile reporterului buzoienii.ro, apa caldă nu a ajuns încă la robinetele buzoienilor. Mai durează câteva ore, din cauză că trebuie să se încălzească și apa din conductele de distribuție până în punctele termice, iar de aici (după schimbul termic) până la blocurile din cartiere.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Îmi cer scuze și vă mulțumesc pentru înțelegere”

 • Punct de vedere

  Multumesc muncitorilor,specialistilor,directorului de la RAM Buzau si nu in ultimul rand Primarului Constantin Toma,care au lucrat pentru punerea in functiune a productiei de apa calda catre abonatii RAM.Este o mare realizare din punct de vedere tehnic.Bravo si multa sanatate celor implicati in realizarea acestui obiectiv.Bravo,Domunule Primar Toma.Sunteti un adevarat conducator de oras.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 • Domnule Cetatean al Bz , cu tot respectul , nu trebuie sa duceti osanale Domnului Primar ,erau lucruri ce trebuiau facute de primar in actuala situatie ,,,,,, DAR ???????? Au cei de la RAM Buzau o solutie de backup pentru situatii neprevazute tinand cont ca totul a fost facut pompieristic din punct de vedere tehnic ?????????? vom vedea la iarna !!! Seara buna !

 • Poate cineva competent de la primarie sa ne spuna de ce strada Primaverii in zona fabricii de Canepa a fost asfaltat trotuarul si carosabilul pe stg cu 50 cm mai inalt ca pe drepta ? Iar acum e daramat si se asfalteaza din nou? Cine e vinovat si cine plateste ?

 • „1. Cantitatea de CO2 ce va fi emisă într-o zonă rezidenţială restrânsă va fi imensă, exact „în nasul” buzoienilor din blocurile din jur, beneficiari ai agentului termic produs fiind locuitori şi instituţii din tot oraşul. Conducerea asociaţiei de proprietari ce păstoreşte scările de bloc din zonă s-a declarat foarte încântată de amplasarea cazanului în P.T. 4. Locatarii din zonă nu au fost întrebaţi. S-au trezit în faţa unei decizii luate de persoane care nu locuiesc în zonă, cu un şantier în zonă şi cu aleile dintre blocuri sparte şi ghiorlănite, alei a căror asfaltare îi scăpase de noroi toamna trecută. ? De ce nu a fost reamplasat acest cazan în partea de sud a oraşului, tot în zona industrială, sau chiar în afara acestuia, pentru ca gazele să nu fie împrăştiate de vânt deasupra oraşului (reamitesc faptul că în zonă vântul bate din N-NE către V-SV), aşa cum ar fi fost normal?
  2. În zonă sunt 3 şcoli, din septembrie vor mai fi doar 2 prin comasarea Şcolilor nr. 6 şi 16. Copiii noştri sunt în pericol. Elevii din aceste şcoli sunt în pericol. Nimeni nu ia măsuri, nici măcar atitudine. Ce face structura responsabilă cu protecţia mediului din Primăria Municipiului Buzău? Verifică dacă au mai apărut gunoaie pe şoseaua de centură? Ce face Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău?
  3. Funcţionarea unui cazan de o asemenea capacitate va genera un zgomot mare în zonă. Disconfortul locatarilor din blocurile învecinate va fi foarte mare. Ce se va întâmpla atunci când plângerile locatarilor către Primărie vor curge cu nemiluita? Va muta cazanul? Îl va scote din uz? Probabil va fi utilizat în continuare, otrăvind încet pe cei din cartierele din zonă şi stricând liniştea celor din jurul P.T. 4.”

  Cele trei puncte au fost prezentate în şedinţa CLM din 23.08.2019.
  În 30.08.2019 s-a pornit cazanul de 10 GCal doar la 25% din capacitate. Primăria şi primarul – fericiţi. Locatarii din zona P.T. 4 – disperaţi. Zgomotul este infernal iar aerul din zonă a devenit irespirabil. Cum va fi atunci când va funcţiona la capacitate de 80-100% ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.