„Îmi pare rău că n-am plecat din România!”. Vezi VIDEO

Toată lumea știe că buzoianul Costel Vânătoru este un domn cu maximum de bun simț, cumpătat la vorbă, cum îi stă bine unui preot.

Evenimentele din ultimele zile, demiterea de la Banca de Gene (care i-a produs o mare supărare), dar și unele vorbe care i-au ajuns la ureche (rostite de cei care au conjurat la emiterea firmanului de demitere) au făcut să-i sară țandăra și calmului Vânătoru.

„Îmi pare rău că n-am plecat din țară atunci când trebuia. Că n-am evaluat foarte bine în ce țară trăiesc atunci când am decis să mă implic în înființarea Băncii de Gene. Mai aștept un răspuns scris că nu se dorește funcționarea ei, că se va desființa ce am început noi la Buzău și apoi voi ști ce am de făcut pe viitor”, a spus Vânătoru – în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților (vezi mai jos VIDEO).

Cu siguranță că spusele lui Vânătoru au fost rostite la supărare și că nu va pleca din țară.

Au apărut și mici semnale că ministrul Agriculturii își va repara greșeala.

„Eu sper să se așeze lucrurile. Adică să fie mai bine. Am discutat ieri la Parlament cu ministrul Agriculturii. I-am spus ce s-a întâmplat la Buzău, cât de ostil au primit buzoienii demiterea domnului Vânătoru. Că s-a ajuns inclusiv la manifestații de stradă. Eu, personal, sunt un susținător al dnului Vânătoru. Ba, chiar mă mândresc cu el și cu realizările lui”, a spus azi pentru buzoienii.ro Cristi Romanescu, liderul PNL Buzău.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost aseară la Buzău la petrecerea peneliștilor locali de sfârșit de an

Vezi mai jos discursul lui Costel Vânătoru din ședința Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, unde a fost invitat de buzoianul Dănuț Păle.

Cercetătorul Costel Vânătoru, invitat la Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților

Cercetătorul Costel Vânătoru, invitat la Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților„Partidul meu: Dumnezeu și munca cinstită!”

Publicată de Pale Danut pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„Îmi pare rău că n-am plecat din România!”. Vezi VIDEO

 • Să-l ia și pe Raed Arafat cu el! Ce neam de fraieri, domnule, să nu dăm noi bani la toți smecherii avizi de funcții…

 • In strainatate nu il punea nimeni sef peste o institutie peste noapte dupa ce si institutia s-a infiintat peste noapte cu dedicatie… ca in Romania, unde totul e posibil daca esti prieten cu cine trebuie.

 • Functie politica – numire politica.
  Daca este nemultumit ii sugerez sa o ia la pas prin straini sa-si caute de munca ca toti tinerii aceia care au facut-o pentru ca nu au avut loc in administratia politizata inclusiv de dnul Toma sau Ciolacu sau Boscodeala sau cine mai vreti voi! Sau poate ca medicii aceia care au preferat sa nu stea cu mana intinsa si au plecat!
  Hai sa nu ne victimizam ca Banca de gene nu este pe persoana fizica, asa cum este mai nou primaria buzau. Asta nu inteleg ei!

 • Munca l-a însănătoșit pe om. Sa muncească cei bolnavi!

 • Dar de banca de gene de la Suceava de ce nu zice nimic domnul Vanatoru. Sa ne explice daca cea de la BZ se suprapunea sau se completa cu cea de la SV.
  Poate solicitati dvs domnule Tereaca un punct de vedere le acest subiect… Sau prezentam doar ce ne convine?!?

 • Daca tot este asa hatarat sa plece in strainatate,sa mearga la cules de capsuni sau tomate prin Spania,Italia,ca tot sunt de specialitatea dumnealui.Dar,inainte de a pleca sa se intrebe daca chiar merita titlurile de ‘cetatean de onoare’ si ‘omul anului’,si sa renunte la ele. Totusi,daca ar fi cu adevarat un om asa cum trebuie sa fie un popa si un specialist cu pregatirea sa,nu ar trebui sa isi arate istericalele in public.Poate ca totusi,domnului Vanatoru ii lipseste ‘ceva’ si ar face bine sa isi tempereze astfel de porniri.In rest,sa auzim numai de bine!

 • Toti ce comentati ,mai treceti pe la doctor!Ce docti ati devenit mai paparudelor!

 • Nu este nicio banca de gene la buzau ,este in statdiu de proiect

 • Dati-i cu carja-n caponne.Bellum omnium contra omnes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.