„Îmi pare rău, dar s-a văzut în ultimii doi ani că altfel nu se poate. Am fost lovită din toate părțile”

Adevărat că doar la figurat, dar azi Florina Stoian și-a luat umbrelă.

I se poate spune și scut, unul politic.

Șefa învățământului buzoian e sigură de azi că pentru următorii doi ani nu va mai fi dată afară din funcție.

La ora 16.30, Florina Stoian a apărut la masă cu Grațiela Gavrilescu, Dorin Bădulescu și Adrian Mocanu.

„Da, azi m-am înscris în ALDE. Aș fi vrut să stau departe de politică la inspectoratul școlar, dar s-a văzut că nu se poate. Am fost atacată din toate părțile în ultimii doi ani, toți m-au lovit știind că n-am niciun sprijin. De acum voi avea sprijinul ALDE. Mulțumesc acestui partid pentru că m-a primit în rândurile sale. Am ales ALDE și pentru domnul Tăriceanu, un adevărat lider, singurul șef de partid care are mai multe procente decât partidul pe care îl conduce”, a spus Florina Stoian.

O dată cu înregimentarea Florinei Stoian, ALDE – care se întărește pe zi ce trece la Buzău – se poate lăuda cu primul șef de deconcentrată de la Buzău.

Dată afară în două rânduri de la șefia inspectoratului de către ministerul controlat de PSD, de azi Florina Stoian e sigură că umbrela ALDE o va feri de surprize neplăcute. O dată cu Florina Stoian nu-i exclus ca și alții de prin inspectorat să se refugieze sub aceeași umbrelă.

loading...

7 comentarii la „„Îmi pare rău, dar s-a văzut în ultimii doi ani că altfel nu se poate. Am fost lovită din toate părțile”

 • Doamna Stoian l-a părăsit pe Cezar Preda și s-a dus lângă neamuri,dl Bădulescu îi este rudă!Orice vreme își are vremea!

  Răspunde
 • Mergi si sufla in urechi un pic si lu Tariceanu ca nu era gadilat .Consider ca o persoana care are valoare ,nu trebuie sa gadile pe cineva, sa poata face treaba la locul de munca ,insa ne-am invatat ca in afara de faptul ca ne bazam pe noi ,trebuie sa avem si asa zis prijin politic, insa nu ne dam seama ca odata intrati in grupul politic,o sa avem mai mult de suferit.O sa mergi sa-ti dea sprijin si cand el va fi dupa gratii?Crezi ca este bine ?sa schimbi partidele ca pe sosete numai sa ramai in functie ?dar poate se v-a trezi din somn, romanu asta cand o vedea ca putea sa cada din pat

  Răspunde
 • Anonimule persoanele cu valoare nu vor gasi niciodata sustinere la un partid politic. La Buzau ca sa fii numit in functie se pare ca ori tre sa fii membru ALDE ori ruda cu primarul urbei

  Răspunde
 • Saraca, e disperata, disperata dupa bani, nu dupa dreptate, nu dupa educatie, dupa bani. Orice pentru a sta cu fundul pe un scaun. Ce tara de idioti si idioate!

  Răspunde
 • Vedea-i-as angajati la o multinationala pe toti din pozele alea 2 !
  „Succesuri” le doresc!

  Răspunde
 • Sa te inscrii intr-un „partid” (cum e alde in cazul de fata) pentru „sprijin si protectie” este nu numai scandalos si total imoral,dar te arata si defineste ca om si profesionist.Este adevarat ca traim vremuri triste si mizerabile din toate punctele de vedere,dar as vrea sa o intreb pe „duduia ” asta daca a auzit de romanii care au putrezit prin puscarii,au fost umiliti,batjocoriti si chinuiti tot de catre niste JIGODII CRIMINALE,analfabete si nenorocite (comunistii!) si multi au fost asasinati prin inchisorile de reeducare,lagarele „de munca” si exterminare,dar au ramas OAMENI demni,verticali,cinstiti,curajosi si fermi in fata vrajmasilor ,a vremurilor si a regimurilor politice,fara a cauta „sprijin si protectie” la „partidul” unic sau la organele criminale de militie,Securitate,justitie……….Oricum,bine ca am aflat ca Tariceanu si „partidul” lui aduna asemenea oameni.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.