Imogen, scos cu Poliția Locală din mulțime. S-a lăsat cu huiduieli

Larmă astăzi la prânz în Piața Dacia.

Imogen, un vlogger cu peste o sută de mii de abonați, iubit în rândul tinerilor, le-a dat azi întâlnire fanilor din Buzău.

sursa foto: Adevărul de Buzău

Numai că adolescenții l-au copleșit pe vedeta de pe Youtube, care – pentru a scăpa din mijlocul mulțimii – a cerut ajutorul Poliției Locale.

Un echipaj al poliției locale l-a extras pe Imogen din mijlocul adolescenților și l-a condus la sediul instituției. Unii dintre tineri au început să huiduie polițiștii locali, crezând că idolul lor ar fi fost reținut.

sursa foto Adevărul

„Nici vorbă. Acest domn ne-a cerut ajutorul pentru că nu mai putea face față solicitărilor fanilor săi. L-am adus la sediul nostru și ne-a mulțumit după ce l-am făcut scăpat prin spate”, ne-a declarat unul dintre șefii Poliției Locale Buzău.

În realitate se numește Marius, are 26 ani și este din orasul Giurgiu. Este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România în rândul tinerilor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Imogen, scos cu Poliția Locală din mulțime. S-a lăsat cu huiduieli

  • nu e adevarat, imogen a primit avertisment si era sa-si ia si amenda din cauza politiei. pentru ca politia a venit izgonindu-l pentru ca fanii sai faceau prea multa galagie

  • am auzit si eu galagie dar am crezut ca iese tomel de la palat si este aplaudat de poporul psd-ist !

  • Nu înțeleg ceva. Imogen era fanul copiilor ălora și venise la Buzău pentru a-i cunoaște ? Cine era fanul cui ?

  • Trebuiau amendati si facut dosar penal, cum s-au facut si cu cei ce s-au adunat “pentru” Dragnea si PSD. Nu e vorba ca legea se aplica la fel pentru toata lumea? Sau cand e o adunare ce nu convine partidului se aplica legi inventate in mod abuziv? Si cand se aduna niste fara-minte care nici nu stiu cine e presedinte in tara se aplica alta, de protejare a liderilor ce provoaca deranjul?

  • Nu este adevarat nimic spus in aceasta stire. Am fost de fata iar nimic spus aici nu este corect. defapt ce s-a intamplat. El era bine mersi inconjurat de noi, care stateam fata de el la aproape un metru. chiar daca era foarte cald si nu prea stiu cum putea sa reziste pe acea caldura. Tot ce s-a intamplat este defapt ca el facea linistit poze cu fanii, fiind foarte fericit, aproape urmand si eu, dar dintr-o data vin 2 politisti care incep sa traga de el, nu brutal (momentan) dar cu ceva bine pus in minte mai exact sa il ia din multime tragand de el. Un politist de mana dreapta, iar altul de mana stanga. Am fost cu totii undeva la umbra unde Imogen a inceput sa le explice politistilor ce s-a intamplat in timp ce noi scandam si huiduiam la politisti facand mare galagie.

  • Cine e Imogen asta ? Canta manele dupa fata si tatuaj….

  • Cine este ăsta?! Idolul cui?! Toți frustrații devin vloggeri ori bloggeri.
    Individul ăla a fost luat din zonă de către gardienii locali la dispoziția celor din primărie. Dacă era să fie “salvat” de locali, de ce am mai fost dus la sediul lor impozant?! Ca să îi acorde primul ajutor?! Deci, a fost condus pentru că trebuia…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.