Impact teribil! Doi șoferi și trei pasageri răniți!

Impact teribil, în această noapte, între Costești și Spătaru, pe E85.

Două autovehicule s-au tamponat frontal, după ce unul din ele a intrat pe contrasens.

Autovehicul de Bacău, șofer rănit (52 de ani). Rula dinspre București către Buzău
Autovehicul de Buzău, șofer rănit (46 de ani) + 3 pasageri bărbați cu vârste între 42 și 45 de ani
Autovehiculul de Bacău s-a răsturnat și a rămas fără o roată

UPU Buzău: „În urma accidentului rutier produs pe raza localitatii Costesti, la U.P.U. a S.J.U.
Buzau au fost transportate 3 victime. Un barbat, in varsta de 52 de ani, a suferit un Traumatism Cranio-Cerebral cu pierdere de cunostinta, hematom epicranian stang, fracturi costale, contuzie bazin, contuzie umar bilateral. Barbatul a ramas internat in sectia Chirurgie, pentru tratament si ingrijiri medicale. Celelalte două victime, doi barbati in varsta de 43, respectiv 46 de ani, au suferit contuzii in urma accidentului rutier si au fost externati, cu recomandari medicale”

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Impact teribil! Doi șoferi și trei pasageri răniți!

 • Baaa, politia, iesiti cu masini neinscriptionate. Nu neaparat pentru aia care merg cu 20-30kmph peste viteza maxima, dar macar pentru aia care merg du dublul vitezei si care depasesc pe linie continua.

  Ieri m-a depasit un Audi pe linie continua, apoi a depasit alte 10-15 masini numai pe linie continua, practic mergea doar pe contrasens si ii forta pe ceilalti sa franeze, iar pe cei de pe contrasens sa ii faca loc. E ca in jungla. Rusine Politia Romana! Nimic nu faceti. Stati doar in localitati cu radarul si toti afla cand apare. Iesiti sub acoperire si filmati dementii care depasesc riscant.

  Răspunde
 • E jale cu moldo…..ăăă…..bucureștenii care tranzitează spre nord-esul țării !

  Nu exist lege pe care sa n-o încalce și după ce le epuizează pe cele in vigoare mai inventează ei unele numa’ sa continuie sa incalce legi.

  In Germania, daca raporta cineva la poliție c-a zarit într-o anumită zonă un vitezoman, într-o oră exista radar mobil in zona respectiva, din ăla in culori de camuflaj și ascuns dibaci prin boscheți, căruia, daca ai ochi de soim, se mai întâmplă să îi zaresti camera, numa’ că atunci când îi descoperi camera, radarul deja te-a „luat” și instantaneu apare și „blitz”-ul.
  In majoritatea cazurilor te trezești doar cu blitz-ul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.