Implicare civică! O firmă privată alocă o sută de mii de euro!

„Grădina Drăgaică”! Așa se va numi primul parc din Buzău realizat 100% de o firmă privată!

Șantierul a fost deschis, „Grădina Drăgaică” va fi realizată pe banii (peste o sută de mii de euro!) Green Group Buzău

„Grădina Drăgaică” va fi realizată vizavi de Drăgaică, pe un teren situat între Casa de Pensii și fostul Liceu de Poliție.

Să sperăm că e doar începutul

În orașele civilizate (din vestul Europei și dincolo de ocean) e un lucru comun ca firmele importante să aloce parte din profit în proiecte civice.

Buzăul începe să fie un oraș respectabil și din acest punct de vedere. Green Group face, iată, un parc, iar Agrinvest a donat recent un teren pentru viitorul spital municipal. Felicitări, așteptăm ca și alte firme mai mari și mici să se implice ca Buzăul să devină un oraș mai frumos/atractiv.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Implicare civică! O firmă privată alocă o sută de mii de euro!

 • Păi, nu zicea Toma în urmă cu câțiva ani că pe acest teren se vor construi locuințe (blocuri) pentru tineri? A, stai, că așa a zis și referindu-se la terenul situat la ieșirea din municipiul Buzău spre Vernești, unde s-a construit depozitul de bere.

  Răspunde
 • Oare este o parte din ”intelegerea” facuta de a nu mai fi sanctionati pentru poluarea apei,solului si aerului prin procesele de productie de la ”cea mai mare mina urbana” din Romania ?!!!!! Hai Auras ca poti….nici macar nu trebuie sa publici comentariul.

  Răspunde
 • Cata rautate,vai cum sa ne mai rabde Dumnezeu,daca face de ce face,daca nu face de ce nu face……….

  Răspunde
 • @T.a, ai mentalitate de oaie. Dacă se zice una și se face alta este bine, nu, atât timp cât se face? Sau, dacă fură, dar face și ceva ori dă și la alții este bine, nu? Vai, vai, vai…
  Și ne mai mirăm că suntem pe ultimul loc în Europa la multe capitole…

  Răspunde
 • T.a, dar la cât mint politicienii, cum de ne mai rabdă Dumnezeu?! Sau asta nu se pune?

  Răspunde
 • Flori colorate, zona de șahiști, peluze, etc. dar zona de parcare ?!
  Canci ?!

  Practicatorii de iarba verde cu ce vin până la parc ?!

  Niste cineva tot au probleme in a înțelege că suntem doar în secolul 21 și încă nu s-a inventat teleportarea.

  PS: am savurat, totuși, glumele cu implicarea civică și cu Buzăul – oraș respectabil ! 🙂 🙂 🙂

  Răspunde
  • E parcare pe partea cealalta la Dragaică. Deși nu cred că e nevoie, parcul îi va deservi pe cei din Poștă care vin pe jos ca e aproape.

   Răspunde
 • Redacția, puteți da sfoară-n țară că am să urmăresc cu maxim interes cum se va amenaja părculețul și dacă le-a trecut prin cap că vor îngropa deșeuri nevalorificabile tocate amestecate cu pământ ar fi bine să se abțină. Voi angrena în supravegherea amenajării toate resursele disponibile de care dispun, inclusiv o dronă cu cameră Full HD. Și voi face orice posibil să intru în posesia mostrelor de „pământ fertil” ce bănuiesc că se intenționează să fie „depozitat” cu atât de puțini bani. 100.000 euro ca să scapi de o cantitate importantă de steril, de deșeuri nevalorificabile, este un fleac.
  Până și termenul de execuție dă de bănuit. 2 ani de zile pentru amenajarea unui părculeț! Hai să fim serioși! Reciclatorii ăștia prea ne cred pe toți proști iar Toma are interesul lui politicianist că-i subiectul la modă și poate ajunge și el prim-ministru pe modelul atâtor primari.

  Răspunde
 • Cand ai angajați plătiți pe 2 lei pe lună normal că îți permiți sa faci donații in stanga si dreapta. Interesativa cât ia un muncitor calificat cu tot cu sporuri de noapte!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.