În 2 săptămâni se deschid șantierele! Transilvaniei și Industriilor!

Ieri, primarul Toma a semnat contractul cu Strabag.

„În două săptămâni se deschid șantierele. Pentru strada Transilvaniei și Aleea Industriilor. Așa mi-au spus reprezentanții Strabag. Strada Transilvaniei va fi terminată până la sfârșitul acestui an. Anul viitor se va începe și pe Bd. Unirii, de la un capăt la altul”, a anunțat primarul.

Toma: „Pe Transilvaniei, sectorul dintre Unirii și fabrica de bere, Strabag va reface carosabilul și trotuarele. Vor exista și piste de bicicliști”

18,5 mil. € e investiția cu fonduri europene pentru modernizarea celor trei mari artere ale orașului Buzău (Transilvaniei, Industriilor și Bd. Unirii).

Toma a anunțat că în curând va fi anunțată și firma care va câștiga licitația pentru modernizarea (carosabil + trotuare ) a Bd. Republicii, Bd. Industriilor plus strada Iazul Morilor din cart. Broșteni.

„Praf” sunt trotuarele de pe Republicii

În luna aprilie vor începe lucrările și pentru strada Horticolei – care va avea pistă de bicicliști și cabluri îngropate. Obținerea avizelor de la Electrica pentru îngroparea cablurilor și refacerea rețelei electrice a întârziat demararea lucrărilor.

loading...

8 comentarii la „În 2 săptămâni se deschid șantierele! Transilvaniei și Industriilor!

 • Promisiuni și iar promisiuni! Se vor…se vor…pe când oare s-a realizat…s- a finalizat…s-a amenajat…etc.?

 • De ce nu se fac 2 benzi pe sens pe strada Frasinet, după ce se termina șantierul Iazul Morilor?

 • Unde sa faci 2 benzi pe sens la Frasinet, ca loc nu este fara sa demolezi cladiri, lucru care nu se va intampla niciodata.
  Voi chiar nu vedeti ca sunt in buza strazii blocurile pe Frasinet, si nu numai blocuri, ci si alte spatii comerciale, unele construite sau renovate/extinse recent?
  Se mai face si prostia aia scumpa de proiect cu Iazul Morilor care si ea va manca spatiu pe singura portiune unde era ceva spatiu liber.
  Pe trotuarul din fata blocurilor de peste drum de Biserica nu incap 2 persoane pe trotuarul ingust si ca pieton mereu risti mereu sa fii lovit in cap de oglinzile autobuzelor care circula pe acolo.

 • Se va asfalta și în spatele blocurilor pe unirii? Nu de alta, dar ne rupem mașinile de la craterele care s-au format și pe acolo.

 • EU sunt curios, cum se va proceda cu tirurile de la Bunge si de la Zahar?

 • Trotuarele de pe Transilvaniei ( de la Bere pina la iesire ) nu se mai fac ? Cu trotuarele de p e Oltului ce se mai intimpla ( trebuiau demult finalizate )?

 • Daca nu se vor lua masuri cu tirurile din Zona Industriala vor fi bani aruncati

 • Acum se lucreaza/se va asfalta Aleea Castanilor, dar doar pana in dreptul zidului cu CJ. Partea din spatele blocurilor 89 si 5 nu se asfalteaza, nici macar nu se pune pietris, ceva, sunt gropi peste gropi peste gropi, iti rupi toate cele la masina. Si sa nu mai spuna primarul ca portiunea aceea este alta aleea si se numeste Aleea Dumbrava, pe harta prezentata pe site-ul primariei este tot Aleea Castanilor, iar Aleea Dumbrava este din Titulescu pana la intrarea in cimitirul Dumbrava.
  Cu portiunea asta ce se intampla, domnule primar? Tot pe bucatele, pe bucatele… Si noi platim taxe si chiar taxe marite, in perioada asta de pandemie cand toate merg prost, unii nu mai avem loc de munca, dar vad ca nu faceti nimic pana la capat…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.