„În 2021 le vor intra automat lună de lună” |MODERNIZARE, BUZĂU

E ultima coadă la care stau pensionarii din Buzău în relația cu Trans-Bus.

De pe 15 decembrie a început distribuirea noilor carduri de călătorie pentru pensionarii din mun. Buzău.

Astfel că din 2021 – cardurile se vor alimenta automat lună de lună, iar pensionarii nu vor mai trebui să vină deloc la tonetele Trans-Bus.

„Da, e ultima coadă la care vor mai sta la Trans-Bus doamnele și domnii pensionari. După primirea cardurilor nu vor mai trebui să vină lună de lună, ca până acum. Cardurile se vor alimenta automat în funcție de gratuitatea aleasă de fiecare pensionar”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans Bus Buzău.

Modernizare. De pe 2 ianuarie, pensionarii vor trebui – la urcarea în autobuz – să apropie cardul de validator

VESTE BUNĂ. „Îi anunț pe seniorii din Buzău că nu trebuie să stea acum la nicio coadă. Au posibilitatea de a-și ridica oricând cardul în luna ianuarie – când pot încă să circule cu vechiul abonament” – Gică Toader, director Trans Bus.

7 puncte de emitere carduri: Poarta Crâng, Gară (Tohăneni), Unirii BIG, Piața Centrală, Catedrala Sf. Sava (Bisericuța Copiilor), Bazar și Piața Dorobanți.

Din ianuarie 2021 la tonetele Tran Bus se vor emite carduri și pentru ceilalți călători (care nu sunt pensionari) dar care doresc să-și achiziționeze mai multe călătorii ori să-și facă abonament.

Trans Bus e firma Primăriei Buzău care s-a modernizat cel mai mult în ultimii ani. În 2017 și chiar 2018, transportul public din orașul Buzău era încă dependent de „căpușa” maxi-taxi.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„În 2021 le vor intra automat lună de lună” |MODERNIZARE, BUZĂU

  • las un comentariu belea la care vreau rezolvare urgenta. yo ca pensionara cu pensie mica am primit cardul si mi s a spus ca luna de luna sa merg la tonete ceea ce am si facut cu abonament, cupon si buletin iar luna aprilie mi a suspendat abonamentul si zice ca mi a bagat pe card, nici macar nu mi a dat in mina 20 de bilete. deci si deranjul luna de luna si faptul ca am fost inselata aceasta luna pentru ca o data data stirea nu se putea schimba asa de repede, deci sa se rezolve problema mea si sa primesc raspuns la adresa de Email zice pensionata petruta dinu

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.